Hajdú Péter dühös kirohanásban szid egy „aljas, mocskos” újságírót Berki Krisztián halála kapcsán

„Számomra elvesztette emberi mivoltát” – írja Hajdú Péter a Berki Krisztiánt támadó újságíróról.

2022. május 8., 09:48

Szerző:

Hajdú Péter és Berki Krisztián közeli barátok voltak. A műsorvezető-producer az elsők között gyászolta a közösségi médiában a pénteken meghalt médiaszemélyiséget, akiről aztán azt nyilatkozta, hogy Berki neki köszönhette a médiakarrierjét.

Hajdú Péter szombaton késő este egy újabb Facebook-posztban írt az egykori Fradi-vezér haláláról, illetve ezúttal inkább az arra érkezett reakciók közül minősít egyet. A LifeTV vezéregyénisége egy újságíró ellen kel ki bejegyzésében, akit nem nevez meg, de azt írja róla, hogy az illető még Puzsér Róbertnél is sokkal durvábban fogalmaz az elhunyt kapcsán.

Hajdú Péter a következőképpen fogalmaz:

„van az a pont, amikor nem szabad hallgatni! Még akkor sem, amikor az ember úgy érzi, hogy méltatlan megszólalni, mert minden jóérzésű ember tudja, hogy halottról jót, vagy semmit! Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte, tudja, hogy milyen ember volt, aki nem, annak már késő bemutatni. Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt! Az egyik legnagyobb ellensége, Puzsér Róbert is azt írta róla, hogy nem ezt érdemelte! Még őt is megdöbbentette Krisztián halála és a maga sajátos stílusában egy hosszú posztban elbúcsúztatta! Sokszor keményen fogalmaz, de a szíve helyén van! Nem úgy, mint annak az újságírónak, akinek a nevét sem írom le, mert számomra elvesztette emberi mivoltát! Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó! Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan! Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre! Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány!”

Hát, reméljük, Hajdú Péter nem olvasta Tibi atya több tízezer lájkos hozzászólását, mert az sem éppen egy kegyeletteljes eszmefuttatás.

A legfrissebb információk Berki Krisztián halálával kapcsolatban

Szívszorító: Utolsó közös képükkel búcsúzik Berki Krisztiántól a felesége, Berki Mazsi

Berki kislánya azt hitte, apja csak alszik, amikor rátalált

Berki Krisztián halála az egész országot sokkolta – itt van minden, amit eddig tudni lehet

(Kiemelt kép: Hajdú Péter Instagramja)