Berki Krisztián élő adásban számolt be koronavírusos felesége állapotáról

Követői nagyon aggódnak Berki Krisztián feleségéért, akinek kedden lett pozitív a tesztje.

 

2021. november 25., 11:50

Szerző:

Mint ahogy azt a 168.hu is megírta, Berki Krisztián felesége, Berki Renáta, becenevén Mazsi az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy elkapta a koronavírust. Az újdonsült anyuka nem is sejtette, hogy beteg lehet, egy szponzorált együttműködés miatt ment csak el a vizsgálatra, amivel pontosan a tesztelés fontosságára szerette volna felhívni a figyelmet. A csavar a történetben, hogy nagy meglepetésére pozitív eredményt kapott! 

„Tegnap Kecskemétre látogattunk a kislányommal, hogy meglátogassuk a dédit. A találkozás előtt ellátogattam a Nemzetközi Oltóközpont szűrőállomására, hogy megbizonyosodjak arról, hogy egészséges vagyok-e, azonban nem várt eredményt kaptam. A gyorstesztem pozitívat mutatott, majd tegnap éjfél előtt sms-ben is jött az értesítés a PCR teszteredményemről, mely szintén pozitív lett.”

– írta meg követőinek a hírt, akiknek tegnap estére élő bejelentkezést is ígért, amelyben megválaszolja a rajongói kérdéseket, ám ezt végül nem tudta megtenni, helyette Berki Krisztián jelentkezett be Instagramon. A videóban természetesen Mazsi is felbukkant, aki mindenkit megnyugtatott, hogy ő is és a háromhetes kislányuk, Emma is jól van.

„Semmi tünetem nem volt, azt hittem arcüreggyulladásom lesz, amire én egyébként gyerekkorom óta hajlamos vagyok”

– mesélte az anyuka, aki azt is elárulta, hogy már pénteken furcsán érezte magát, de akkor sem gondolt még a vírusra. Hozzátette, nyáron sokkal betegebbnek érezte magát, akkor azonban nem mutatták ki nála a vírust. Berki Krisztián is megerősítette, hogy feleségének nem voltak komoly tünetei, de nem tudni, mi történt volna, ha mégis meglátogatja a nagymamáját, ahogyan azt tervezte...

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram-oldala)