Az Ázsia Expressz játékosa bocsánatot kért a viselkedése miatt

Csak pár napja indult az Ázsia Expressz, de máris megdöbbentő jelenetek kerültek adásba: Dietz Gusztáv bocsánatot kért, elsősorban természetesen a feleségétől, Laky Zsuzsitól.

2024. szeptember 5., 15:45

Szerző:

L.L. Junioréknak is lesznek állítólag extrémfeszült jelenetei az Ázsia Expressz idei évadában, de ők még meg se érkeztek, viszont máris volt egy-két olyan adásrészlet, amin kiakadtak a nézők.

Ázsia Expressz? Inkább Stressz Expressz!

Dietz Gusztáv arról ismert, hogy korábban heroinfüggő és ketrecharcos egyaránt volt, de azóta médiaszemélyiség lett belőle, sőt egy filmben főszerepet is játszott. A felesége Laky Zsuzsi egykori szépségkirálynő. Ők ketten láthatóak az alábbi jelenetben, bár leginkább csak Dietz Gusztáv beszél a felvételen – nagyon-nagyon ki van akadva éppen.

Egy másik jelenetben így teremti le Dietz Gusztáv Laky Zsuzsit:

„A saját feleségem is engem b[...], csönd legyen, maradjál kussban, jó?”

Dietz Gusztáv bocsánatkérése

A fenti jeleneteket nagy felhördülés követte a kommentelők részéről, akiknek Dietz Gusztáv a következőket válaszolta egy azóta már eltűnt sztoriban:

„Zsuzsi bent sír, merthogy olvassa a hozzászólásokat, amiben elhordanak minden szarnak... és igazuk is van! Megnéztem pár pillanatot én is az Ázsiából, és én is úgy gondolom, hogy hatalmas paraszt tudok lenni. [...] Bocsánatot kérek... éhes és fáradt voltam, miközben kamerákkal loholtak a nyakamban 40 fokban, 70% páratartalomban. Sajnos belőlem, ha úgy van, kijön, és semmi nem szorul belém, mondom még egyszer: sajnos! Sokszor nem tudom jól kezelni az indulataimat, és tudom én is, hogy ezzel foglalkoznom kell még. [...] Azóta dolgozom magamon, amióta az eszemet tudom, és ezek szerint csak itt tartok még! Viszont nekem ez nem mások miatt fáj, hanem leginkább most Zsuzsi miatt!”

A posztban Dietz Gusztáv azt is írja, hogy miközben nagyon sokat ad a hozzá közel állók véleményére, az viszont nem érinti meg, hogy a számára ismeretlen kommentelők mit gondolnak vagy írnak. A teljes posztot a Reddit örökítette meg.

Laky Zsuzsi, aki tizenévesen bántalmazó kapcsolatban élt akkori szerelmével, egy permanens Instaposztban írta meg, mint gondol minderről, érdemes ezt is elolvasni.

„Kedves és nem kedves kommentelők.. Ez a poszt most azért született, hogy segítsek egy kicsit tisztán látni. Ti akik nézitek az Ázsiát... Láttok belőle egy kis szeletet, az igazi körülményeket, okokat, hogy emberek mitől és miért reagálnak úgy ahogy,nem feltétlenül.
Itt kitérnék a mondandóm lényegére. Nem a bizonyítványt akarom magyarázni és én is azt gondolom, hogy Guszti nem feltétlenül reagált (és fog) ott jól helyzetekre és beszélt velem úgy ahogy beszélt.
De!!! Kérlek engem véletlenül se sajnáljatok!!! Akármilyen furcsa, 16 éve boldog házasságban élünk, a gyerekeinket szépen, tisztességben neveljük. A négy fal között, nem vagyok agyonverve sem én sem a gyerekeink! Guszti egy ízig vérig férfi, aki amúgy a való életünkben nagyon figyelmes és egy óriási szívű ember! Mindig kimondja amit gondol és nem játszik szerepet, mert arra mi alkalmatlanok vagyunk. Az őszinte, szókimondó embereket mindig nehezebben fogadják el az emberek. Sokan álszenteskednek és kifelé élnek. Akik ismernek minket és VALÓBAN tudják milyenek vagyunk, leginkább az Ő véleményük a fontos! Ami bántó, hogy egy gyűlöletcunami indult el a férjem irányába. Lehet véleményt nyilvánítani, de a személyeskedést kikérem magamnak! Kicsit sepregessen mindenki a saját háza táján! Fontos, hogy ki mit akar a «zord külső» mögé látni az embert is vagy csak a parasztot aki azt mondta a feleségének, hogy kussoljon! Szerencsésnek tartom magam, hogy megadatott az a képesség nekem ami ezek szerint csak keveseknek, hogy mások fölött nem ítélkezem!”

– írja Laky Zsuzsi az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi Instagramjai)