Rékasi Károly bocsánatot kért, aztán hazament a Farm VIP-ból – ezért kellett távoznia

Rékasi Károly távozásán megütköztek a többiek.

2023. december 7., 07:41

Szerző:

Rékasi Károly megsérült a Farm VIP egyik játéka során, ezért kénytelen volt kiszállni a versenyből. Távozása előtt a Barátok köztből is ismert színész elbúcsúzott csapattársaitól, köztük Szabyesttől is, akivel egész végig konfliktusa volt.

„Nem tudtam maradéktalanul elfogadni Szaby, a te látásmódodat. Mert csak a végét láttam, azt, ahogy te megnyilvánultál, és nem tudtam elég energiát fektetni abba, hogy lássam, hogy ezt benned mi indukálja. Bocsánatot kérek ezért, nem másért, de ezért igen. A véleményem ugyanaz marad róla: egy nagy gyerek, kicsikét káros és kóros, hogy valaki ennyi idős korára gyerek marad”

– mondja Rékasi Károly Szabyestnek az alábbi videóban a távozása előtt, hozzátéve, hogy így is hasznosnak találja a versenyben töltött időszakot, és hogy szívesen maradt volna tovább.

Később Demcsák Zsuzsa mesélte el a többieknek, hogy Rékasi Károly lábában trombózis gyanúja alakult ki, és ha folytatta volna a játékot, akkor az orvosok szerint azt kockáztatta volna, hogy amputálni kell a színész lábát.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)