Árpa Attila újra kapcsolatban van, és az exe A nagy Ő-ből szintén

Árpa Attila után A nagy Ő-nyertes Timiről is nagy hír érkezett.

2024. február 26., 10:30

Szerző:

Árpa Attila a múlt héten a Blikknek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van. Egy hosszabb interjú egyik kérdésére mondott el ennyit:

„annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

Árpa Attila exe, Timi is már kapcsolatban van

Nos, most pedig az derült ki, hogy Árpa Attila legutóbbi exe sincs már egyedül. A 2022-es Nagy Ő győzteséről, Nyergesi Tímeáról, azaz Timiről van szó, akit persze csak nagy jóindulattal lehet Árpa Attila exének nevezni, hiszen a showműsor után a páros nem maradt együtt, hanem azonnal úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. (Így volt ez tavaly ősszel Jákob Zoltánékkal is.)

Rögtön a műsor úgy érezte Timi, hogy Árpa Attila nem zárta még le magában az előző kapcsolatát. Erre talán abból is lehet következtetni, hogy a Nagy Ő mennyit beszélt előző feleségéről, Tomán Szabináról a műsorban, amiben elvileg a következő társát kereste. Timi így fogalmazott annak idején:

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilával.”

Nos, most Timi az Instagramon mutatta meg egy posztban, hogy van párja. Az első közös fotón éppen Isztambulban turistáskodnak nagy boldogan a férfival, aki Timivel ellentétben nem országosan ismert médiaszemélyiség.

Árpa Attila az Árulók újabb évadára készül

Árpa Attila mindeközben az Árulók újabb évadát reklámozza az RTL-en. A következő adásfolyamban nem celebek fognak ármánykodni, a csatorna civil résztvevők jelentkezését várja.

Az RTL közleménye a következő ódát zengi az Árulókról kedvcsinálónak:

„Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2023-ban a teljes hazai televíziós piac legnézettebb hétköznap esti műsora volt a Nyerő Páros mellett. A krimi-reality átlagos közönségaránya 23,3% volt a 18-49 éves korosztály körében, az új formátum hétköznaponként minden alkalommal magabiztosan nyerte az idősávját. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban a 18-49 éves streaming előfizető célcsoportban is remekül teljesített, itt 33,4%-os közönségarányt ért el. A műsor az RTL+ platformon összesen 743 ezer videóindítást generált, és elsősorban a fiatal női célcsoport körében ment a legjobban.
Kiugróan magas volt a műsort nagyképernyőn, ám időeltolással (TSV, time shift viewing) nézők aránya is: a teljes 18-49-es nézőszámon belül átlagosan 18% volt azon nézők aránya, akik így követték a 12 részes programot. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban kiváló példája annak, hogy lineáris televíziós műsorok is lehetnek sikeresek az alapvetően streaming felé forduló célcsoport körében.”

És van beharangozóvideó is.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)