Alföldi Róbert elsírta magát: Sajnálom magamat

Itt a megrázó videó, amin Alföldi Róbert bevallja: elkezdett ömleni a könnye.

2023. augusztus 30., 10:38

Szerző:

Alföldi Róbert volt az első vendége Geszti Péter új műsorának. Az Adom a napom egy-egy híresség egy napját mutatja be nap közben (ma például Liptai Claudia életét lehet nyomon követni az nlc.hu élő közvetítésében), majd este egy szintén élő stúdióbeszélgetést lehet megnézni az aznapi főszereplővel a VIASAT3-on.

Nos, a csatorna most publikált egy részletet a hétfő esti adásban, amiben Alföldi Róbert arról beszél, nem szeret egyedül élni, nem szereti a magányt, és nem is hiszi el, hogy van olyan ember, aki szeretné az egyedüllétet.

„Egy nagyon jó barátom mondta, amikor megint erről beszélgettünk, és akkor én megint panaszkodtam, hogy ez nem annyira jó, akkor azt mondta, hogy elég nagy lakásban laksz, de ha megnézed, akkor »ez egy egyszemélyes lakás«”

– meséli Alföldi Róbert az alábbi adásrészletben.

Az interjúból kiderül az is, hogy az 55 éves színész-rendező rendszeresen elsírja magát, amikor valami, például egy reklám arra emlékezteti, hogy egyedül van:

„amikor szerelmes reklám megy a tévében, elkezd ömleni a könnyem. Mert sajnálom magamat.”

Alföldi Róbert a következőket mondja még a témáról:

„ha valami olyan van, ami nem igazán rajtad múlik, hogy az változzon, és azt nagyon látjuk egyébként, akkor vagy az van, hogy folyamatosan morogsz, folyamatosan ezzel foglalkozol, és egy idő után ettől az ember, úgy szoktam mondani, hogy elkezd berohadni. Vagy az van, mint mindennel, hogy ha az ember próbál normálisan élni, hogy szembenézel vele. Nem kell azt mondani, hogy »ez jó«, van nem kell azt mondani, hogy »ez nem rossz«, nem kell hazudni, de ez van.”

Alább találja a videót, nézze meg!

(Kiemelt kép: VIASAT3/Alföldi Róbert Facebookja)