Alföldi Róbert mindenkit meglepett: realitysztárként tér vissza a képernyőre

Alföldi Róbert nem sok ilyet tett eddig: realityszereplést vállalt! Ha kíváncsi, milyen a színész egy napja, már nem kell sokat várnia!

2023. augusztus 25., 09:02

Szerző:

Alföldi Róbert színészként, rendezőként és tévés személyiségként már rengeteg dolgot kipróbált, de azt talán senki nem gondolta volna róla, hogy egyszer még realitysztárként látjuk vissza a képernyőn.

Pedig ez lesz most, de azért nem a két nagy kereskedelmi csatorna valamelyik főzős-túlélős celebrealityjébe megy el vetélkedni, hanem Geszti Péter felkérését vállalta el. Augusztus 28-án, hétfőn indul az Adom a napom című sztárreality, amiben hírességeket egy napig folyamatosan filmeznek, hogy ezen az egy napon keresztül mutassák be az életüket.

Kicsit talán az Édes életre emlékeztet a koncepció, de Geszti Péter alábbi beharangozója szerint teljesen más lesz a hangvétel.

A sztárok egy-egy napját az interneten élőben is lehet majd figyelni, és megvan a nagy bejelentés: az első szereplő Alföldi Róbert lesz.

A VIASAT3 azt ígéri, hogy öt héten keresztül megy majd a sorozat, és Alföldi Róbert után olyan sztárok szerepelnek majd még benne, mint Stohl András, Liptai Claudia, Curtis, Gálvölgyi János, Kajdi Csaba „Cyla” vagy Majoros Hajnalka.

A sorozatnyitó szereplést maga Alföldi Róbert is bejelentette a Facebookon az alábbi képpel.

(Kiemelt kép: VIASAT3/Alföldi Róbert Facebookja)