Alföldi Róbert elárulta, mi a legnagyobb félelme

Alföldi Róbert lát maga körül olyanokat, akikről azt gondolja, hogy abba kéne hagyniuk a szakmát.

2022. november 24., 12:26

Szerző:

Alföldi Róberttel közöl interjút az nlc.hu abból az alkalomból, hogy a színész-rendező a héten töltötte be 55. életévét. Alföldi a beszélgetésben kiemeli, hogy értelmetlennek tartja a túlzott rágódást a múlton:

„értelmetlennek tartom. A jelenem és a jövőm sokkal fontosabb, mint a múltam. Majd ha nagyon öreg leszek, és nem forog az agyam, biztos nagyon jó lesz a régi történeteket felidézni. Engem most azok a történetek érdekelnek, amiket élek, és amiket reményeim szerint élni fogok.”

Az interjúban a félelmek is szóba kerülnek, és a témában Alföldi Róbert a következőket mondja:

„szeretnék minél hosszabban élni. De nem félek a haláltól, sőt nem is foglalkozom vele. Nem érzem magam ötvenötnek, ezért sem érdekel, hány éves vagyok. [...] Látok magam körül olyanokat, akikről azt gondolom, hogy nekik abba kéne hagyni. A barátaimnak megmondtam, hogyha rajtam ezt látják, azonnal szóljanak. A legnagyobb félelmem az, hogyha nem veszem észre, hogy már nem vagyok friss. Nem akarok ósdi lenni, ettől nagyon félek.”

Alföldi Róbertnek új rendezését mutatták be nemrég a Centrál színházban magyartenger címmel, és új interjúsorozata is indult az RTL+-on, amiről itt írtunk – Béres Ilona volt az első vendég.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)