Alföldi Róbert megtörten vall a gyászról: Nagyon sajnálom és nagyon bánom

Alföldi Róbert volt kollégáját, Gyarmathy Ágnest gyászolja.

2023. április 28., 10:17

Szerző:

Alföldi Róbert is megosztotta az egész színházi világot megrázó gyászhírt: elhunyt Gyarmathy Ágnes díszlettervező, aki többek között az Oscar-díjas Mephisto című filmen is dolgozott.

Alföldi Róbert megemlékezéséből kiderül, hogy a gyász most különösen fájdalmas a számára, mert bár szerették egymást Gyarmathy Ágnessel, az utóbbi időben eltávolodtak egymástól. Az 55 éves színész-rendező a következőket írja a Facebookon:

„meghalt a Gyarmathy Ági! Nagyon szégyellem magam, mert nem tisztáztuk azt, amiért annyi közös, csodálatos év után megszakadt a kapcsolat.
Pedig nagyon jó volt nekünk együtt dolgozni, és nagyon szerettem Ágival beszélgetni. Nagyon tudta a színházat, keményen, kérlelhetetlenül. De így is tudott dolgozni. Nem ismert lehetetlent. A semmiből is megcsinálta azt, amit meg akart, amit megbeszéltünk, kitaláltunk. Nagyon szerettem vele dolgozni, és tényleg nagyon szerettem vele lenni, és szerettem.
Még akkor is, ha egyszer csak egy rossz pillanatban nagyon elmentünk egymást mellett. Rosszat léptünk, azt hiszem mindketten, nem egymás felé, hanem egymástól elfelé. Anélkül, hogy igazán megértettük volna a másikat. Nagyon sajnálom, és nagyon bánom azt, hogy nem kerestem meg és nem beszéltük meg. Mert szerettük egymást!
Nagy színházi ember ment el. Nagyon-nagyon köszönöm a közös éveket, a munkákat, a rengeteg szenvedélyt, nevetést, szeretetet, elismerést és bizalmat. És köszönöm Ági a tanítványokat is. (Ahogy hívnak téged, Ági néni…) Nagyon megtanulták a szakmát. Csodálatos velük dolgozni.
Ági, Isten áldjon! Köszönöm!”

A fentieket Alföldi Róbert a Soproni Színház fotójával kísérve jelentette meg az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Alföldi Róbert Facebookja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.