Alekosz szerint Azahriah rossz irány, hatalmas bejelentést tett: itt az ideje, hogy régi álmát megvalósítsa

Alekosz szerint rossz irányba ment el a fiatalok zenei ízlése, de most megteszi, ami tőle telik, hiszen a végzettsége megvan hozzá.

2024. február 15., 09:47

Szerző:

Alekosz megkapta a százezer forintját Hajdú Pétertől, úgyhogy szerepelt a Beköltözve című műsor legutóbbi, alább megtekinthető részében. 1 óra 15 perctől az egykori Való Világ-győztes Peter Srámeket kritizálja azért, mert szerinte Zámbó Jimmy babérjaira tör.

„Ez már orvosi kompetencia”

– mondja Alekosz, aki ezek után megmutatja, hogy ő hogyan énekel, sőt, saját magát kíséri szintetizátoron.

Hajdú Péter befektetése egyébként megtérült, mert az alábbi videót több, mint 150 ezren nézték meg eddig, tehát többen voltak kíváncsiak Alekoszra, mint az előző adások szereplőire, pl. Brasch Bencére, VV Cristofelre, Frohner Ferencre vagy akár Havas Henrik és Dömsödi Gábor újabb összeszólalkozására.

Állítólag a műsor után rengetegen dicsérték Alekoszt zenei képességeiért, aki ráadásul úgysem csak Peter Srámekre van kiakadva, hanem Azahriah népszerűsége is nagyon bosszantja. Úgyhogy eldöntötte, hogy megmutatja a fiataloknak, hogyan kell ezt: saját koncertet akar adni egy budapesti színházban, egy szál zongorával.

„A fiatalok rossz irányba mennek, Azahriah-kat hallgatnak, meg diszkózenéket. Én ezt lenézem, elítélem. Szeretném az igazi élőzene varázsát a fiataloknak és a középkorosztálynak élőben zongorán visszaadni, prezentálni. Alekosz: A KONCERT”

– jelenti be Alekosz a Bors friss cikkében, amelyből az is kiderül, hogy az egykori Való Világ-győztes letette a hivatalos előadóművészi vizsgát.

„C-kategóriás ORI szakvizsgával rendelkezem, tehát előadóművészi engedéllyel. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy Jimmy-nek is ugyanilyen előadóművészi engedélye volt”

– teszi hozzá a médiaszemélyiség.

A bejelentés már Alekosz Facebookján is megjelent, ott a következők szerepelnek:

„Régi vágyam... nagyon régi vágyam megvalósításán dolgozom, ami az alekoszi kifejezés-kifejeződés legmagasabb megjelenése lesz érzelmi, értelmi, intelligencia tekintetében, egy igen rangos és hangulatos élőzenei koncert keretein belül.
▪️
A nem túl távoli jövőben, Budapest egyik impozáns színházában élőkoncertet adok azon embereknek, akiket lenyűgöz az élőzene, és a zongorajáték, a történetmeséléssel – és visszaemlékezésekkel átitatott – egybekötött élőzenei előadásmód.
▪️
Dalok, dallamok, melyek kapcsán visszaemlékezem szerelmekre, a menyasszonyjelöltekre, kalandokra, vágyakra, és minden olyan nosztalgiára, amelyek meghatározták életemet az elmúlt 40!! évben. Zenei időutazás lesz, Alekosz rendszerében.
▪️
[...] Várni fogom önöket.. ezen az igazán egyedülálló zenei esten. Minden ezzel kapcsolatos információt közölni fogok majd.
▪️
Zongora • konyak • szivar
Nagy Alekosz - előadóművész.”

Alább található a bejelentés.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebookja)