Ronaldo maradna még egy picit

Sajtóhírek szerint szeretné folytatni pályafutását a portugál labdarúgó-válogatottban az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo.

 

2022. december 13., 16:01

Szerző:

A 37 éves sztár a katari világbajnokságon a csoportkörben még kezdő volt, visszafogott teljesítménye miatt azonban a kispadra és ezáltal az újságok címlapjára került. A Marokkóval szemben elveszített negyeddöntőben sem tudott csereként pályára lépve segíteni az együttesen. 

A váratlan kudarcot követően felröppentek a hírek, hogy a jelenleg klub nélküli futballista nem lép pályára többet hazája válogatottjában, amelyet pályafutása során világrekordot jelentő 196 alkalommal képviselt.

A portugál Correio da Manha keddi beszámolója szerint ugyanakkor a veterán támadó úgy érzi, a 2024-es németországi Európa-bajnokságon is segítené az együttest, és véleménye szerint hasznos tagja lehet akkor is még a csapatnak.

(Kiemelt képünk: Cristiano Ronaldo a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjének Marokkó-Portugália mérkőzésén a dohai Al-Thumama Stadionban 2022. december 10-én. Fotó: Alberto PIZZOLI/AFP)