Videó – letörte a csapórudat, majd kétszer is áthajtott a vasúti tilos jelzésen

A „figyelmetlen” sofőrrel szemben eljárás indult a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon.

2022. szeptember 22., 17:44

Szerző:

A rendőrség rendelkezésre álló adatai alapján egy 70 éves pusztaszabolcsi férfi gépjárművével 2022. szeptember 21-én a reggeli órákban érkezett Pusztaszabolcs területén az Adonyi úti vasúti átjáróhoz. A sofőr „figyelmetlenségéből” adódóan a fénysorompó villogó piros jelzése ellenére letörte az ereszkedő sorompó csapórúdját, majd a tiltás ellenére áthajtott a vasúti sínpáron. A férfi által elkövetett szabálytalanságok sora itt még nem ért véget, mert miután észlelte az általa okozott kárt,

az úttesten megfordult, majd újra ráhajtott a sínekre és a pusztaszabolcsi állomásra ment, ahol a vasútállomás személyzetének jelentette az általa okozott balesetet.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a 70 éves férfival szemben.

(Kiemelt képünk pillanatkép. Forrás: Youtube)

 
 
 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.