Videó: így fosztják ki az alvó utasokat 4-6-oson

Kifosztás miatt indított nyomozást a BRFK ismeretlen tettes ellen, mert az elmúlt hetekben a 4-6-os villamoson három esetben ellopta valaki az alvó emberek értékeit.

2022. június 10., 13:54

Szerző:

Az elkövető a hajnali órákban tevékenykedett: április 10-én egy elszundító férfi tárcáját vette el, május 22-én és 25-én pedig egy-egy mobiltelefont tulajdonított el ugyanezzel a módszerrel. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, és elfogatóparancsot adtak ki ellene. A 33 éves, román állpolgárságú K. Ottót június 3-án ismerték fel és fogták el a II. kerületi nyomozók – írta a police.hu.

A háromrendbeli kifosztás bűntettéve, valamint okirattal visszaélés és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaéléssel gyanúsított férfit letartóztatták.

(Kiemelt kép: Forgalom a József körúton a Rákóczi tér és a Blaha Lujza tér között. A háttérben az egykori New York palota, az Anantara New York Palace Budapest Hotel tornya. MTVA/Bizományosi: Róka László)

16:22

László arra ébredt, hogy fázik. Ott hevert mellette darabokban a felesége holtteste. Huszonhárom évvel később arra kelt, hogy meg kell ölnie ötéves kislányát. A gyerek még aludt, amikor a kis viskó lángra kapott. Égett, mint egy szénakazal. Az utolsó olyan magyarországi kivégzett története, akit Pest megyében elkövetett bűncselekményért akasztottak fel.

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki a feleségét is átverve, magát tábornoknak kiadva mintegy 150 millió forintot csalt ki több sértettől különböző előnyök ígéretével.