Videó: a forgalommal szemben rodeózott az idős ladás

Jelentjük, hogy túlélte a kalandos utazást. 

2022. június 23., 08:47

Szerző:

Bejelentés érkezett a 112-es segélyhívó számra június 21-én kora délután, mert egy piros színű személygépkocsi az M4-es autóút Tiszapüspöki elkerülő szakaszán szemben haladt a forgalommal.

 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei azonnal a helyszínre indultak, ahol egy biztonságos pillanatban visszafordították, majd megállították a Budapest irányába tartó, de a Debrecen felé haladó forgalmi sávban közlekedő autóst.

A rendőrök széleskörű felvilágosítást nyújtottak az idős férfinak, mellette 30 ezer forint közigazgatási bírságot, továbbá négy közlekedési előéleti pontot szabtak ki neki – írja a police.hu.

Íme a felvétel:

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Egy 36 éves sárospataki férfi külföldi weboldalról rendelte az illegális tudatmódosítót, amit rokonán keresztül értékesített tovább. A KR NNI miskolci nyomozói és a Szabolcs megyei rendőrök mind a két férfit, valamint a velük kapcsolatban álló dílert is lekapcsolták. A felderítés olyan gyorsan zajlott, hogy az információszerzéstől számított egy hónapon belül már kattant is a bilincs a gyanúsítottak kezén.