Meztelen fotókat csalt ki egy 12 év alatti kislánytól egy magyar küzdősportoló

A küzdősportoló az interneten ismerkedett meg kislányokkal, akiknek először bizalmukba férkőzött, majd meztelen képeket kért tőlük, amikkel aztán már meg is zsarolta őket.

2024. január 8., 14:07

Szerző:

Lezárult a nyomozás egy fiatal küzdősportoló ügyében, aki szintén küzdősportoló kiskorú gyermekektől csalt ki meztelen fotókat – tudta meg a Sportal.hu. A férfit 12. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett gyermekpornográfiával vádolják.  Miután egy kislánynál sikerrel járt, egy másikat is rá akart venni arra, hogy intim képeket küldjön magáról, ám a második próbálkozása  nem sikerült. 

A Sportal úgy tudja, a férfit végül a második megzsarolt lány buktatta le, aki szólt a szüleinek. A lap szerint tucatnyi kommandós vonult ki a küzdősportban jártas férfi lakhelyéhez. A férfi végül beismerte tettét, a lap szerint akár többéves börtönbüntetésre is számíthat.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Edouard Richard / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP )