Hatalmas erővel rúgta hátba szállásadóját

A földön lévő terhelt folytatta volna erőszakos viselkedését, megpróbálta a sértettet tovább bántalmazni, de a történteket észlelő biztonsági őrök és rendőrök együttes erővel megakadályozták azt Siófokon.

2021. október 3., 06:00

Szerző:

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a 42 éves férfit, aki közterületen, ittasan talppal megrúgta szállásadóját, írja az ugyeszseg.hu

A vádlott és barátnője 2021 júliusában Siófokon vendégeskedtek ismerőseik nyaralójában, ahol összesen hatan tartózkodtak. A nap során a nyaralók együtt italoztak és beszélgettek, azonban a vádlott kötekedni kezdett a társaság tagjaival, ezért a többiek a Petőfi sétányra mentek szórakozni.

Az éjjeli órákban a vádlott mégis csatlakozott hozzájuk, de vélt sérelme miatti indulatát a forgalmas sétányon sem tudta fékezni, mert hátulról szállásadójára támadt és olyan erővel rúgta meg, hogy a vendéglátó a vádlottal együtt a földre esett. A földön lévő terhelt folytatta volna erőszakos viselkedését, megpróbálta a sértettet tovább bántalmazni, de a történteket észlelő biztonsági őrök és rendőrök együttes erővel megakadályozták azt. A Siófoki Járásbíróság jogerősen 2 évre próbára bocsátotta a büntetlen előéletű férfit.

 

(Kiemelt kép: 168.hu | Merész Márton)