Elfogták a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottját

Egy 52 éves helyi asszonyt vett őrizetbe a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2023. június 5., 19:40

Szerző:

Elfogták a múlt csütörtökön Nyíregyházán történt gyilkosság gyanúsítottját, egy 52 éves helyi asszonyt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n hétfő délután. A nyomozás adatai szerint a nő június 1-jén nyíregyházi otthonában bántalmazott egy 80 éves, egyedül élő asszonyt, aki az őt ért ütésekbe és késszúrásokba a helyszínen belehalt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. Zs-né ellen.

A gyanúsítottat vasárnap délután nyíregyházi otthonában fogták el a rendőrök. A nő a kihallgatása során panasszal élt a gyanúsítás ellen, vallomást azonban nem tett. A rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

(Kiemelt képünkön a kihallgatás. Fotó/Forrás: police.hu)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.