Egymillió forint értékű kristály egy konténerben – videó

Nem nem drágakő, hanem kábítószer. 

2021. október 19., 11:56

Szerző:

Az újpesti nyomozók 2021. október 12-én délelőtt rajtaütöttek egy angyalföldi telephelyen, ahol három férfit fogtak el; a gyanú szerint kábítószerrel kereskedtek. 

A feltételezett elkövetők a drog tárolására több konténert is béreltek, amit a rendőrök átkutattak. A nyomozók összesen egy kilogramm, mintegy egymillió forint feketepiaci értékű metamfetamint (kristályt) és közel hárommillió forintot találtak és foglaltak le. A budapesti rendőrök ezzel ismét ezer adag kábítószert vontak ki a forgalomból.

Az eljárás során kiderült, hogy a drogbizniszhez másik két férfi is köthető; őket még aznap egy IV. és egy XIII. kerületi lakásban fogták el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói az öt férfit bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

(Kiemelt képünk: police.hu)

Tegnap 19:56

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.