21 éves lány halt meg autóbalesetben

A balesetben hárman sérültek meg.

2021. december 23., 06:27

Szerző:

Autóbalesetben meghalt egy 21 éves nő Pécsett csütörtökre virradóra – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon, írja az MTI.

Két személygépkocsi közlekedett a Siklósi úton a belváros felé. Az egyik jármű megcsúszott és a mellette haladónak ütközött. A balesetben hárman megsérültek, egy 21 éves siklósi nő pedig a helyszínen életét vesztette – olvasható a közleményben.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Dimény András / 168.hu)

 

Közel 250 rendőr több mint 60 helyszínen tartott kutatásokat abban a büntetőeljárásban, ami az NVSZ feljelentése alapján indult a KR NNI-nél. Az összehangolt akció keretében újabb 17 embert – köztük orvosokat és cégvezetőket – fogtak el. Így jelenleg már 26 gyanúsítottal szemben folyik a büntetőeljárás. Az egyre szerteágazóbb ügy felderítésére országszerte nyomozócsoportokat hoztak létre.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség eredményesen emelt vádat egy 26 éves férfival szemben, aki 2020 októberében az előállítása miatt kiérkező rendőrök jogszerű intézkedésének ellenállt. Ennek során az élettársát és 1 éves gyermekét élő pajzsként tartotta maga előtt, majd egy késsel fenyegetőzött, aminek nyelével az egyik rendőrt meg is ütötte. A bíróság 6 év börtönbüntetésre ítélte, az ügyészség azonban súlyosításért fellebbezett.