Vér folyt az iskolában: tokostól zuhant rá az ablak a csepeli diákokra

2017. november 15., 12:30

Szerző:

Két diákra is ráesett az ablak a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban, mert évtizedek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje – írja a Facebookon a Momentum.

A párt képviselőit felháborodott szülők értesítettek arról, hogy a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban  baleset történt, az egyik ablak kerettel együtt rázuhant két diákra, mindenestül beborítva őket üvegszilánkkal. A diákok elmondása szerint a folyosón vérfoltokat hagytak hátra, amikor a kötözőhelyre kísérték őket – olvashatjuk a posztban.

 

Az iskolában évtizedek óta megoldatlan a nyílászárók cseréje, több ablakot kényszerből beszegeltek már, nehogy nyitás közben kiessenek a helyükről, úgy, ahogy az most is történt.

Csepeli képviselőjelöltként, a Momentum oktatáspolitikusaként  Németh Szilárd mintegy másfél évvel ezelőtt, nyilvános sajtótájékoztatón tett ígéretet az iskola felújítására. Ideje, hogy szembenézzen a magyar oktatás tragikus állapotával – írja a párt. 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.