Magyar Péter rágalmazással vádolja Varga Juditot, és tagadja, hogy bántalmazta az exnejét

Magyar Péter még a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen tartózkodott, amikor a közösségi médiában válaszolt a Varga Judit által leírtakra. 

2024. március 26., 11:46

Szerző:

Varga Judit kedden azzal reagált volt férje Völner-Schadl-ügyről szóló hangfelvételére, hogy azért mondott terhelő dolgokat Rogán Antalra és az ügyészség működésére, mert Magyar Péter „terrorizálta”, és csak azt mondta, amit a férfi hallani akart, hogy hamarabb szabaduljon.

Varga Judit posztjának megjelenésekor Magyar Péter még a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen tartózkodott. Megjelent az oldalán egy bejegyzés, miszerint Varga Judit „a Rogán Antal által előre megírt hazugsággyűjteményt” rakta ki a meghallgatására időzítve. „Az ebben leírtak természetesen nem igazak, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásnak minősülnek” – üzente a volt feleségének.

„Nem, Judit, te nem azért mondtad ezeket, mert ezt akartam volna hallani, hanem azért mert te is tudtad, hogy a maffiának dolgozol. Mint ahogy most is tudod és nem mersz velük szembemenni ”

– írta Magyar, aki azt javasolta az exének, hogy szálljon szembe a kormánnyal, mert egy ország állna mögé.

Gulyás Gergely is reagált

Varga Judit után Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter is reagált a Magyar Péter által kedden közzétett hangfelvételre, ami Magyar szerint a korábbi állításait támasztják alá. „Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!” – írta Facebook-oldalán Gulyás, aki Magyar Péter korábban a barátjának nevezett.

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)