Kósa csengeri háztartásbelije szép csendben eltűnt Magyarországról

2018. március 26., 13:42

Szerző:

Nincs eljárás a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony ellen, aki egészségügyi okokra hivatkozva külföldre utazott, még mielőtt megkapta az idézést az NNI-től. 

Tehát a korábban a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben nincs házi őrizetben – ezt a nőt képviselő ügyvéd mondta reggel a Klubrádiónak. 

Helmeczy László, aki a Demokratikus Koalíció egyéni jelöltje, viccnek nevezte azt a feltételezést, hogy Kósa Lajos anélkül foglaltatta volna közjegyzői okiratba, hogy államkötvényeket vásárol majd a nő pénzéből, hogy meggyőződött volna arról, hogy az örökség létezik.

Az ügyvéd szerint nem igaz Kósa Lajos állítása, miszerint az édesanyja nevére kiállított 800 milliós ajándékozási szerződés hamis lenne. Helmeczy László szerint Szabó Gáborné nem követett el csalást és semmilyen kárt nem okozott Kósa Lajosnak.

 

 

 

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.