Heller Ágnes visszaléptetné a baloldalt a Jobbik javára

2018. március 22., 10:25

Szerző:

Hír Tv Egyenesen című műsorában Heller Ágnes azt mondta, a baloldali pártok jelöltjeinek kell visszalépniük a jobbikos javára. A filozófus 

egy saját maga által készített közvélemény-kutatás alapján jutott arra,

hogy a Jobbik hívei inkább a Fideszre ikszelnek, ha jelöltjük a baloldal javára lépne vissza.

Fotó: Youtube

– A Jobbik részéről megértem, hogy ők nem akarják ezt az együttműködést, mert az ő szavazóik esetében lehetséges, hogy ilyenkor a Fideszre fognak szavazni – mondta Heller Ágnes, aki biztosra veszi, hogyha nem lépnek vissza, szavazóik egyharmada így is, úgy is átszavaz. Szerinte a baloldali pártoknál a szavazók hetven százaléka fog átszavazni, aki pedig nem szavaz, az sem voksol a Fideszre, így a baloldal szempontjából nincs veszély.

A filozófus ősszel azt mondta, tragédia lenne az országnak, ha újabb négy évig maradna a Fidesz, márpedig ez biztosra vehető, ha kettőnél több ellenzéki lista lesz.

„A helyzet most még olyan, hogy meg lehet akadályozni a Fidesz további rombolását. A mostani borzalmas választási törvény alapján is meg lehet nyerni a választást” – érvelt korábban, a 168 Órának Lendvai Ildikóval együtt adott páros interjújában Heller Ágnes a Jobbikkal való együttműködés mellett.

A bicskei gyermekotthon két dolgozója már 2011-ben elmondta a Fővárosnak, hogy a gyermekotthon igazgatója zaklathatja a gyerekeket. Az ügy eljutott a Főváros Oktatási, Gyermek- és Ifjúságvédelmi Főosztályához, melynek akkori vezetője Pölöskei Gáborné Áder Annamária volt. Dobrev Klára állítja: Áder János testvére is bűnös a pedofil botrányban. Gy. Németh Erzsébet azzal vádolta a húgát, hogy tudott róla mégsem tett semmit. Ezekért a kijelentésekért Áder János húga perel. 

Csaknem 30 millió forintot loptak el telefonos alkalmazás segítségével egy zalai férfitől, az eset kilenc gyanúsítottja azonban másoktól is milliókat szerzett hasonló csalással – közölte a Zala Vármegyei Főügyészség szóvivője pénteken. Az átverés során a bankszámláinkhoz férkőznek hozzá a bűnözők.