Halálra gázolt egy embert a vonat Sajószentpéteren

2018. október 18., 13:51

Szerző:

Gyalogost gázolt el egy Miskolcról Kazincbarcika felé tartó vonat Sajószentpéteren, a Daru utcai vasúti átjáróban csütörtökön, a férfi meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dojcsák Dávid tájékoztatása szerint a balesethez Kazincbarcikáról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentést.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, egy hatvan év körüli férfi vesztette életét, aki egy félsorompós, működő átjáróban lépett a szerelvény elé.

Urbán Attila, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy a vonatforgalom az egyik vágányon szünetel, a másikon lassabban közlekednek a szerelvények.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.