A Vígszínházban búcsúztatják el Gesztesi Károlyt a pályatársai, a rajongók a színház oldalánál róhatják le kegyeletüket

2020. január 9., 10:41

Szerző:

Gesztesi Károly családja úgy döntött, hogy a múlt szombaton elhunyt színész temetése annyira szűk körű lesz, hogy még a barátok sem lesznek jelen, csak a családtagok. Ezért a hozzátartozók azt kérték a Vígszínház vezetőségétől, hogy hadd lehessen ott a búcsúztatón – írja a Bors.

Eszenyi Enikő igazgató már ki is küldte a meghívót a kollégáknak. A Vígszínház Házi Színpadán január 13-án, hétfő este 19.00–23.00 között emlékeznek Gesztesi Károlyra, aki 1994 és 1998 között volt a társulat tagja. A színpadon folyamatos vetítéseket tartanak a színész fotóiból, és itt találkozhatnak azok, akik valaha együtt játszottak, illetve jó kapcsolatot ápoltak Gesztesivel. 

A tervek szerint aznap a rajongók is leróhatják a kegyeletüket a színház Pannónia utcai oldalán virággal és gyertyagyújtással.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.