A Haladás máris lelkesen magyarázza, miért éppen Mészáros Lőrinc turulos mezét választották

2018. július 19., 11:57

Szerző:

Szerdán egyszerre három klubcsapatról derült ki, hogy Mészáros Lőrinc új sportszergyárának termékeit választották a régi helyett:

a Haladásról, a Diósgyőrről, és a Puskás Akadémiáról.

A Szombathelyi Haladás NB I-es labdarúgócsapata szombaton az első fordulóban már száz százalékig magyar mezben, a 2Rule-ban lép pályára – újságolta máris büszkén a Mészáros Lőrinc médiabirodalmát erősítő Vaol. De miért is? 

Azért, mert a Haladás szerint 

  • „a minőség tekintetében versenyképes a legismertebb márkákkal, 
  • a 2Rule tervezői készen álltak arra, hogy a „kinézettel” kapcsolatos elvárásainkat teljesítsék és emellett maguk is előálltak kreatív elképzelésekkel, 
  • magyar tervezők, magyar designerek, és részben magyar gyártók állítják elő a termékeket.

Klubunk elkötelezett a magyar sport – ezen belül a magyar futball – általános fejlődése mellett. Meggyőződésünk, hogy a magyar sport bármely szereplőjének sikere visszahat a többiekre is: a siker sikert szül" – idézi a klubot a lap. 

A Haladás örömmel vette, hogy immár a sportfelszerelések, a sport ruházati márkák piacán is jelen van egy magyar gyártó, egy magyar brand.

„Ha ezen a téren sikert ér el egy vállalkozás, az sikert fog hozni a magyar sportnak, a magyar futballnak is"

– írták.

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.