07:18

Löszfalomlás miatt kedd este Ausztriában Királyhida és Pándorfalu (Bruck an der Leitha és Parndorf), illetve Nezsider (Neusiedl am See) között leállították a vonatforgalmat, így változások léptek életbe az Ausztria és Magyarország közötti szakaszon.

07:13

Kiöntött egy patak kedden éjjel Gyöngyöspatán, elárasztotta az utcát és körbevett tizenöt házat a Hegyalja úton.

2023. június 6., 13:41

Az elmúlt évtizedek felelőtlen gazdasága csőd közeli állapotba sodorta a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközséget – írta közleményében a MAOIH. A következő hetekben százötven millió forint tartozást kellene kifizetniük. Az új vezetés nyílt levélben kér segítséget a társegyházaktól és a támogatóktól. 

2023. június 6., 13:40

Nyírmártonfalvát az erdő nélküli lombkoronasétányról ismerte meg a világ, de a falu sokkal súlyosabb gondokkal küzd Filemon Mihály vezetése alatt. A helybeliek úgy érzik, kiszolgáltatottak az öntörvényű vezetőnek.

 

2023. június 6., 12:49

Facebook bejegyzésben osztotta ki Nagy Ervin az őt ekéző Rákay Philipet. Szerinte a producer Gőgös Gúnár Gedeonként viselkedik és nem véletlen, hogy nem érti a pedagógusok iránti szolidaritást, ha az a legnagyobb problémája, hogy reggelente melyik aranymercijébe pattanjon be.