Napi horoszkóp március 4.: a Bika egy kollégája miatt kerül nehéz helyzetbe, a Bak nehéz döntés előtt áll

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. március 3., 20:00

Szerző:

Itt a hét első napja. Most látjuk, mi vár önre a napi horoszkóp szerint hétfőn. Készen áll?

Kos (03.21.–04.19.)

Kellemesen indul a hét ön számára, sőt különösen fontos nap elé néz, mert egy remek lehetőséget kaphat egy ismerősétől. Ez az ajánlat a karrierjében és a magánéletében is nagy változást hozhat. A családja pedig mindenben támogatni fogja. Nézzen előre!

Bika (04.20.–05.20.)

Nehéz helyzetbe kerül a munkahelyén egy kollégája miatt. Érthető, ha dühös, de ha jót akar magának, akkor kezelje minél nyugodtabban a helyzetet. Nem szükséges bosszút állni. Álljon ki magáért, de ehhez tisztességes módszereket alkalmazzon. Ez lesz a titka a sikernek.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szerelmi élete elég zűrös a hét elején, és könnyen két szék közül a pad alá eshet. Talán ez egy jel, hogy inkább saját magára fókuszáljon egy kicsit. A romantikus napok pedig még talán egy kicsit váratnak magukra. Ha bizonytalan, akkor kérjen tanácsot a legközelebbi barátaitól.

Rák (06.22.–07.22.)

Nehezen indul a napja, és úgy fogja érezni, hogy mindenhonnan késésben van. Próbálja meg más szemszögből nézni a napot, ugyanis a sok negatívitás nem fog segíteni abban, hogy könnyebben átvészelje. Meglátja, hogy estére már minden könnyebb lesz.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A munkahelyén ma egy nem várt sikerben lehet része, ám úgy érezheti, hogy ez még mindig nem elég, többre és többre vágyik, hogy úgy érezze elégedett legyen teljesítményével. Habár nagyon szép ez a küzdőszellem és elszántság, de azért ne hajszolja magát túl annyira, és próbáljon meg örülni a kis dolgoknak is.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy olyan személy játszik szerepet a mai napjában, akinek a számára ön sokkal többet jelent, mint gondolná. Ha nem érti az illető bizonyos megjegyzéseit vagy cselekedeteit, akkor kérdezzen rá bátran. Ebből akár egy fontos barátság vagy szerelem is kibontakozhat. 

Mérleg (09.23.–10.22.)

Többször is a figyelem középpontjába kerül, amit általában élvez, de ezúttal inkább kínos szituációkba keveredik. Ne érezze azonban rosszul magát, inkább próbálja meg viccesen kezelni ezeket a helyzeteket. Ettől függetlenül pedig talán pont emiatt lehet egy sikerélménye.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Élénk és vidám, de sajnos könnyen elronthatják a kedvét a munkahelyén. De ha nem tulajdonít a dolognak nagyobb jelentőséget, mint amit érdemel, délutánra ismét visszatérhet a jó kedve! Gondoljon inkább azokra az emberekre, akik felemelik, és nem lehúzzák.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Gondolja meg kétszer, hogy ma kitől kér szívességet! Akadnak olyanok a környezetében, akik a jövőben visszaélhetnek a helyzetével, és olyan viszonzást várnak majd, amit ön nem szívesen adna meg. Jobban teszi, ha csak a közeli barátokat és rokonokat avatja be a gondjaiba.

Bak (12.22.–01.19.)

Nehéz döntés előtt áll, de közben fél, hogy megbánthat valakit, aki közel áll önhöz. Azonban ez inkább egy olyan kérdés, aminél saját magát kell előtérbe helyeznie, hiszen a jövőjéről van szó. Egy kicsit ilyenkor szabad önzőnek lenni, ha a saját boldogsága a tét.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Félreértésre adhat okot, hogy ön kicsit zárkózottabb volt az utóbbi időben. Mondja el, mi zajlik önben, hol áll most az életben, vagy különben ne csodálkozzon, ha nehezebben értik meg önt! Higgye el, hogy vannak a környezetében olyanok, akik támogatni akarják.

Halak (02.19.–03.20.)

Nem úgy alakulnak a pénzügyei, ahogyan azt tervezte, néhány váratlan kiadás húzhatja keresztbe a számításait. Azonban ne csüggedjen, mert még a nap folyamán jöhet egy olyan lehetőség, ami nagy segítséget nyújthat önnek. Ne féljen belevágni az új dolgokba! 

(Kiemelt kép: Shutterstock)