Horoszkóp: ezt a 3 csillagjegyet extrapénz örvendezteti meg a héten

Ennek a 3 csillagjegynek extra pénzbevételt ígér a horoszkóp erre a hétre.

2024. február 26., 12:40

Szerző:

Egy jó hét kezdődött ma – üzeni a horoszkóp a következő 3 csillagjegynek, és elsősorban az anyagiakról van szó. Ha ön a következő 3 csillagjegy közül valamelyikben született, akkor az ön pénztárcája vasárnapra egy kicsit vastagabb lesz!

Rák (06.22.–07.22.)

Kedvező változást ígér a Rák csillagjegyben születettek anyagi helyzetére nézve a pénzhoroszkóp. Két dolog játszik közre egyszerre: jön egy nem várt bevétel, valamint emellé elmarad egy várt kiadás is. Külön-külön egyik sem annyira tetemes összeg, de így, hogy szerencsésen összeadódnak, már megérzi a pénztárcáján a változást.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az utóbbi hetekre jellemző spórolás közepette a legjobbkor jön most egy kis extrapénz, hogy az ember fel tudjon lélegezni. A Mérleg hamarosan hozzájut egy kis beosztásra alkalmas pénzhez, szóval tegye is ezt, ne herdálja rögtön el, mert ki tudja, mikor jut hozzá legközelebb egy ilyen összeghez!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas egy kevésbé kedvező időszakot tudhat maga mögött, de ennek a korszaknak vége. Szerencsére most az élet és a csillagok kárpótolják ön mindenért, hamarosan egy olyan tevékenységből származik majd bevétele, amibe nem is pénzkereseti szándékkal fogott bele eredetileg.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp