Napi horoszkóp, 2024. október 25.: a Szűz jótette nem marad titokban, a Halak egy őrrel találkozik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. október 24., 20:05

Szerző:

Elkészült a pénteki napi horoszkóp, alább olvashatja el, mit üzennek önnek a csillagok a hét utolsó munkanapjára! Ne felejtse, holnap ilyenkor a hétvégi horoszkóppal jelentkezünk majd!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy önhöz közel álló személlyel ma valami rendkívüliben lesz részük kettesben. Az események kiválóan megmutatják majd, mennyi mindenben hasonlítanak egymásra, mennyire jól megértik egymást, és hogy az eltérő tulajdonságiakban pedig milyen jól egészítik ki egymást.

Bika (04.20.–05.20.)

A Bikát a mai nap arra hívja, hogy megtérítse egy korábbi tartozását, beadja az adót, amit eddig elmulasztott befizetni. Persze, halogathatná még tovább, de ha ne teljesíti azt, amire köteles (lett volna), később jóval súlyosabb következményei lesznek, mint most.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ez a nap arra hozza el az alkalmat, hogy újra szinkronba kerüljön valakivel, akivel együtt él vagy dolgozik. Túl korán kezdett bele ugyanis valamibe, de még semmi nincs veszve! Ha túlságosan előre tart, várjon egy kicsit, találjon egy kicsit önmagára, és remekül el fogja tudni kapni a ritmust!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy véletlenül elkapott pár szó vagy mondat olyan változásokat indíthat el ma önben, illetve az ön életében, aminek a hatása hosszú időre megmarad. Szülőjére emlékezteti, amit hallott vagy olvasott – gondoljon csak bele, hogy miért!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Valaki, akit ön kedvel, szeret vagy tisztel, nem feltétlenül az a személy, akinek ön az illetőt gondolja. Ne sejtsen rosszat emögött: idővel minden tisztázódni fog, és így a kapcsolatuk új alapokra kerül, aminek révén még közelebb kerülnek egymáshoz.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz olyat tesz a mai napon (talán szándékosan, talán tudtán kívül), ami igazán elnyeri a tetszését egy igen fontos személynek. Ne azért tegye a jót, hogy bevágódjon valakinél – tegye a jót a jóért! De tudja, hogy ha jót tesz, a mai napon látni fogja ezt az is, aki igazán számít.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan „csak úgy bele a világba” típusú nap lesz ez: ebből a péntekből a legtöbbet akkor tudja kihozni, ha hagyja, hogy vigyék önt magukkal az események. Ne aggódjon, ha nincs minden előre pontosan leszervezve, bízzon benne, hogy a véletlenek az ön segítségére sietnek majd. De ha nem sietnek, az sem tragédia.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió fontos és mély üzenetet kap ezen a pénteken, és emellé megkapja a nyílt szív és józan ész bölcsességét is, hogy az üzenetet értse is. Egészen különleges nap lesz ez egy szürke hétköznap álruhájába bújva.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilas felismerni vél majd ma valakit, és igaza is lesz meg nem is. Egy ismerősét ismeri fel egy ismeretlenben, de nem véletlen, hogy pont ez az illető jut eszébe pont abban a helyzetben pont arról az emberről, szóval ne hessegesse el a gondolatot, jegyezze meg, mire gondolt, mit érzett abban a pillanatban!

Bak (12.22.–01.19.)

Egyértelműen a pozitív energiái lesznek túlsúlyban a mai napon. Ez lehet, hogy lesz, akit bosszant, más talán viccesnek találja majd, de az egyetlen negatívum, ami történhet ezen a pénteken az az, ha visszafogja magát! Legyen annyira pozitív, amennyire csak jólesik, lelkesedjen, szeressen, adja bele magát!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő ezen a pénteken visszakerül egy olyan helyre, ahol korábban már járt – de ez a hely drasztikusan megváltozott azóta, hogy legutóbb itt járt. Ne feledje, nem feltétlenül fizikai helyről van most szó.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára egy őr alakját mutatja ma a horoszkóp: olyasvalakivel kerül majd kapcsolatba, aki őriz valamit, vigyáz valamire. Legyen tisztelettel az illető iránt, és aziránt is, amit védelmez – sokat tanulhat tőle.

(Kiemelt kép: Shutterstock)