Napi horoszkóp, 2024. október 23.: a Kos hall egy nagy igazságot, a Bika a halhatatlansággal szembesül

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. október 22., 20:03

Szerző:

Elkészült a nemzeti ünnep szerdájára szóló napi horoszkóp. Alább találja, mit üzen mára önnek az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Legyen nyitva ma a Kos füle, mert sok képtelen, ostoba mese mellett egy nagy igazságot is hall majd ezen a szerdán. Ez a szerda megmutatja, hogy az is beszélhet mellé, aki önnek szimpatikus, és annak is lehet igaza, akit ön nem kedvel. Az élet nem egyszerű, hanem szép.

Bika (04.20.–05.20.)

Minden mulandó a földön, ennek semmikor sem vagyunk jobban tudatában, mint így ősszel. És mégis, az univerzum akarata az, hogy pontosan ma a Bika a halhatatlansággal szembesüljön. Igen, mindig van remény, mindig vannak kivételek – meglátja, ez lesz a mai nap üzenete!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Ma ér el egy üzenete valakihez. Egy olyan üzenetről van szó, amit ön még korábban indított az útjára, talán már nem is emlékszik arra, hogy annak idején azt a palackba zárt üzenetet beledobta a tengerbe. Nos, ezt a bizonyos üveget ma megtalálja valaki a víz partján, és az ön üzenete nagy hatással lesz az illetőre.

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyasvalami kerül ma a Rák birtokába, amit valóban érdemes jól eltennie, elraktároznia, a lehető legtovább óvnia. Ha úgy érzi, találja meg a módját, hogy bearanyozza, úgy tegye el! Ez most tényleg megérdemli a törődést!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napból hiányozni fog egy megszokott tekintély vagy korlát. Úgy tűnhet, hogy így aztán, most aztán mindenki azt csinál, amit akar. De vajon miben jobb és miben rosszabb így?

Szűz (08.23.–09.22.)

A nemzeti ünnep hangulatára rásegít a Szűz szerdájában a visszaemlékezés energiája. Ezen a napon különösen intenzív erővel hatnak önre a múltból felmerülő emlékek. Figyeljen rájuk, élje át őket, mert ez szükséges ahhoz, hogy ne torzuljanak, hanem eredeti, igaz állapotukban maradjanak meg az ön memóriájában!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valaki ma eltervez valamit a Mérleggel kapcsolatban, de a tervét nem ma, hanem csütörtökön fogja végrehajtani. Ha ez ijesztőnek hangzik, akkor talán rosszul fogalmaztunk: teljesen jó szándékkal jár el az illető, szóval jóérzéssel várhatja majd a holnapot!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió havának első napján a Skorpió arra kap meghívást, hogy megtisztítsa az életét valamitől, ami nem való oda. Az elengedés itt nem lesz elég, hiszen ez a valami (vagy valaki) nem fog magától távozni – de ön is tudja, hogy jobb lesz, szebb lesz, szabadabb lesz nélküle.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy nagyon fontos információt próbál ma átadni önnek valaki, de vigyázzon, mert az ön elvárásai a kommunikáció útjába állhatnak. Könnyen lehet, hogy ön valami más mondanivalóra számít az illetőtől, másra kíváncsi, nem teszi lehetővé az illetőnek, hogy őszinte legyen, és ezzel megakadályozza, hogy az illető elmondja, amit szeretne. Figyeljen oda, hallgasson ma mindenkit különösen figyelmesen!

Bak (12.22.–01.19.)

Az ősz ugyan általában nem a vetés, hanem a betakarítás, elraktározás időszaka, de a sors most arra hívja a Bakot, hogy igenis kezdjen valami újat, ültessen el egy magot még ma! Elég egy apró, de erős elhatározás is, de mindenképpen hozza meg a döntést, és ha lehet, tegye meg az első lépéseket. Lehet, hogy ez a mag a telet a földben fogja tölteni, de a legkésőbb tavasszal kihajt majd!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Azt tapasztalja, hogy az ön környezetében valaki túllépi a mértéket. Vigyázzon, ez egy csapda! Nehogy azt higgye, hogy akkor ön is átlépheti a határokat! Meglesz a maga következménye az illető tettének – nem ma, de meglesz.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak a hit erejét tapasztalhatja meg ezen a különleges szerdán. Nemcsak a látható dolgoknak, nemcsak a fizikai súllyal rendelkezőknek lehet ereje: változtatni képes egy gondolat, egy hit is. Ezzel a változással fog ma szembesülni, ne legyen kétségei afelől, hogy mi okozta!

(Kiemelt kép: Shutterstock)