Horoszkóp: csupa áldást és gyarapodást hoz holnaptól a Skorpió hava a következő 3 csillagjegynek

Holnap kezdődik a Skorpió hava, ami egy rendkívül pozitív időszak lesz azoknak, akik a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtek.

2024. október 22., 11:58

Szerző:

A mai nappal véget ér a Mérleg hava, a horoszkóp holnaptól már a Skorpió havát jegyzi. Ez, a csillagászati ősz derekát jelentő időszak most különösen szép lesz a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.

Rák (06.22.–07.22.)

Az áldott-békés szókapcsolatot a karácsonyra szoktuk alkalmazni a leggyakrabban, de a Rák életében már a most következő hetekre is igaz lesz pontosan ez a két dolog. Sok szép dolog vár önre a Skorpió havában, de a legfontosabb, hogy megerősödik önben az a bizonyos belső, nyugodt mosoly, képes lesz mindig szerető és elfogadó szemmel szemlélni a világot és benne az önt érő eseményeket.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz a jó ideje húzódó testi és/vagy lelki egészségi problémáját tudhatja majd maga mögött hamarosan. Nagy áldást jelent ez: mire a Skorpió havának vége lesz, addigra talán már nem is emlékszik majd erre a bizonyos gondra, ami mostanság igencsak sok gondolatát lefoglalja, sok energiáját leköti. A gyógyulás megnyitja az utat a továbblépés, a gyarapodás felé.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára kinyílik a világ most a Skorpió havában, feltárul egy ajtó, és az ön dolga csak az, hogy belépjen rajta. A most következő hónapban új ismeretségekkel, új tudással, új élményekkel, új világképpel gyarapodhat, ha kihasználja a kínálkozó lehetőséget, amivel az univerzum megáldja önt. Egy rendkívüli időszak várja most önt!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Krakenimages.com)