Napi horoszkóp, 2024. október 22.: a Nyilasnak rohanós napja lesz, a Vízöntőre figyel valaki

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. október 21., 20:02

Szerző:

Máris itt a keddi napi horoszkóp, nézze meg, mit üzennek önnek a csillagok a nemzeti ünnep előtti napra!

Kos (03.21.–04.19.)

Varázs és áldás napja lesz ez a Nyilas számára. Nem feltétlenül mindig barátságos hely mostanában a világ, de az ilyen napokon, mint ez a mai, könnyen otthonra lel benne az ember. Egy dolog kell ahhoz, hogy ezek az örömök tartósak legyenek: keresse fel a hála helyét a lelkében!

Bika (04.20.–05.20.)

Még szerencse, hogy ezt a keddet közvetlenül követi majd egy pihenőnap! Na nem is annyira azért, mintha extrém mértékben fárasztó napnak ígérkezne ez a kedd, de történik majd valami igen fontos, éri majd önt egy igen jelentőségteljes élmény, amit érdemes lesz utána egy ideig emésztgetni. Használja majd ki az időt szerdán, tekintsen vissza, gondolja végig még egyszer a dolgot!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Valahol a szíve mélyén ön is tudja, hogy a bók-dicséret, amit a mai napon kap, talán szubjektíve őszinte, de objektíve nem feltétlenül igaz. És mégis, a valóságtartalomtól függetlenül önnek most pontosan erre a megerősítésre van szüksége – fogadja el hát lelkiismeret-furdalás nélkül, merítsen belőle, telítkezzen el vele!

Rák (06.22.–07.22.)

Egyre erősebb a vágy önben, hogy egy korábbi hibát, tévedést, illetve bűnt végre maga mögött tudhasson – végre elérkezik a pillanat, amikor lehetősége nyílik beszélni erről azzal, akivel beszélnie kell.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A csillagok ma a gondoskodó énjét hozzák ki önből, de nem feltétlenül a legjobbkor. Van ugyanis valaki az ön környezetében, akinek inkább szabadságra és önállóságra van most szüksége, mint asszisztenciára, bármennyire is úgy érzi ön, hogy ideje lenne közbeavatkozni. Annak segítsen, akinek valóban szüksége van rá!

Szűz (08.23.–09.22.)

Lenyűgöző módon fog ma valami a Szűz életében önmaga ellentétébe fordulni. Ami elvileg élvezet kéne, hogy legyen, azt lehet, hogy küzdelemnek éli majd meg, vagy amit eddig ki nem állhatott, abban meglátja a szépséget: egy biztos, nagy fordulatot hoz ez a nap a Szűz életében.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Valamiből túl sok volt az elmúlt időszakban, és ez a kedd lesz az első nap, amikor viszont semennyi nem jut belőle. Van olyan is, hogy túl kevés? Máris hiányzik? Vagy éppen, hogy így a legjobb? Figyelje meg őszintén és önmaga feletti ítélkezéstől mentesen saját reakcióját!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A világ háborús hírei folyton beszüremkednek az ön életébe, így érthetőbb, hogy olyasmit is háborúnak él meg, ami pedig nem kéne, hogy az legyen. A békekötésre hívja meg önt ez a nap: vegye észre, hogy nincs szükség küzdelemre! Csak azért, mert egymással szemben állnak valakivel, nem feltétlenül kell ellenségeknek lenniük.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kicsit hektikus és zsúfolt nap lesz ez a kedd a Nyilas életében, még a végére sem ér egy dolognak, de már megkezdődött a másik, torlódnak az események, jönnek a közbeszólások, új ingerek. Jól teszi, ha élvezi az utazást, de ugyanolyan fontos, hogy amikor egy ilyen színes kavalkáddá összefolyik minden, akkor azért legyen egy-két konkrét határ is a napban. Legyen idő, amit csak egyetlen fontos dolog (vagy személy!) számára különít el!

Bak (12.22.–01.19.)

Ma úgy érezheti, hogy az élete stagnál, vagy legalábbis frusztrálja, hogy egy bizonyos dolog miért nem halad előre. Nos, a horoszkóp arra figyelmezteti önt, hogy egyrészt ne legyen türelmetlen önmagával, másrészt ne próbálja feleslegesen hajtani előre az idő kerekét. Ha hisz abban, hogy nincsenek véletlenek, akkor innen kiindulva meg fogja találni a szívében azt az okot, amiért az univerzum még ennyi idő után is napirenden tartja ezt a bizonyos dolgot annak ellenére, hogy ön már inkább továbblépne.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Talán érezni fogja, hogy valaki megfigyeli ma önt, talán fel sem fog tűnni. De akárhogy is lesz, jobb, ha tudja, hogy a mai viselkedése valaki számára példaértékű lesz az ön környezetében. Megjegyzi majd az illető, hogy ön ma mit és miért tett vagy mondott, szóval ne gondolja, hogy nincs másra hatással a viselkedése, mert nagyon is van!

Halak (02.19.–03.20.)

Feszültséggel és reménnyel teli pillanatokat fog ma átélni rövid időn belül. Érdemes megfigyelnie, milyen viszonyban áll a kettő: ha nem lenne már remény, nem lenne feszültség sem, ugye? És azt nem lehet, hogy remény legyen, de feszültség ne? A mai nap megmutatja majd, hogy dehogynem lehet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Svetlychnaja)