Napi horoszkóp, 2024. október 10.: a Bikánál ma a tettek számítanak, a Mérleg késve kap meg valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. október 9., 20:04

Szerző:

Ma se maradjon ki a napi horoszkóp, ahogy szoktuk, jelentkezünk a friss előrejelzéssel a szokott időben! Nézze meg, mit üzennek mára önnek a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Olyan dolgot lát és/vagy hall ma, ami mélyen elgondolkodtatja, akár a lelke mélyéig megrendíti. Ez a tapasztalat egy magot ültet el önben termékeny talajban, de még sok idő telik majd el addig, amíg ez a mag szárba szökken majd. Addigra nem is fog emlékezni erre a mai élményére.

Bika (04.20.–05.20.)

Megtapasztalhatja ezen a csütörtökön, mennyire mélyről jön a szeretet egy önhöz közel álló személy lelkéből. A szavak is sokat jelenthetnek és hatalmas erejük tud lenni, de ezúttal a tettek számítanak elsősorban

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy rövid időre kiragadja majd ma önt valami (egy élmény, egy személy társasága, egy ismeretlen energia) a megszokott, hétköznapi világból. Bepillantást nyer egy olyan helyre, ahol még nem járt, legyen az fizikai vagy lelki helyiség. Ön is tudja: nem véletlen, hogy pont ma, pont most mutatja meg önnek ezt a sors.

Rák (06.22.–07.22.)

Öné lesz ma a döntés: elvégez-e egy munkát, ami nem az ön reszortja, amit általában nem ön szokott végezni. Jelentős energiabefektetést kíván ez a feladat, az biztos, de ha bevállalja, hogy más helyett dolgozik, valami egészen más jutalomban részesül, mint gondolná.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Hosszú idő után először visszatér egy éhség, amit olyan régen érzett már utoljára. Mintha egy szinte már elfeledett barát köszönt volna újra önre az utcán: nem gondolt arra, hogy megint érzi majd ezt a kellést. A vágyak és sóvárgások jönnek-mennek, az ember nem tudja őket irányítani. Azt viszont ön dönti el, hogy tesz-e bármit az éhség csillapítására.

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyasmi hullik ma az ölébe, amivel nem fog tudni mit kezdeni, amit nem tud félrerakni, mert nem fér egyik sablonméretű, megszabott alakú dobozba sem. Szép dilemma elé állítja ez az esemény, de ne stresszeljen, mert ez azoknak a szituációknak az egyike, amikor nincs rossz megoldás, nincs rossz reakció. Hallgasson az ösztöneire és a józan eszére egyaránt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Elkésve ugyan, de ma végre megérkezik önhöz valami. Így már teljesen más minden, mintha időben megjött volna: ennyire sokat számít az időzítés. De azért nincs minden veszve, mert lesz egy fontos tanulsága az ügynek.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Az első és a második hely sorsa fog eldőlni ön és valaki más között, akivel érdekes módon csak közelebb hozza önöket egymáshoz ez az élmény. Jegyezze meg jól, hogy min múlott, hogy ki melyik helyet szerezte meg, mert ez még fontos lehet a jövőben!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ha a 12-es számmal találkozik a mai napon, az valami negatívat vagy balszerencsét jelez majd, ha azonban a 21-essel, az pozitív dolog, illetve szerencse előjele. Különleges nap lesz ez, könnyen lehet, hogy mind a kettő szembe fog jönni, akár kis különbséggel, sőt, akár egyszerre is!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy régóta tartós és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő személytől kap ma tanácsot: jól teszi, ha megfogadja, még akkor is, ha kéretlen volt ez a tanács, sőt, bizonyos szemszögből tanács helyett beszólásnak is lehetne értelmezni. Az üzenetnek most nem a forrása vagy a stílusa, hanem a tartalma a lényeg!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy cáfolatot talál ma meg a Vízöntő. Arra talál bizonyítékot, hogy valaki nem az igazat mondta, vagy nem mondta el (a teljes) igazságot. Mielőtt bármit tesz, vizsgálja meg a lehetőséget: nem lehet, hogy ez az illető úgy tudta, hogy amit mond, az az igazság, a teljes igazság?

Halak (02.19.–03.20.)

Lesz egy tipikus Igazság Pillanata a mai napban, amikor beteljesül a karma, és egy korábbi tett által beindított kör visszaér a kiindulópontjához: a jónak jó következménye lesz, a rossznak rossz. Ma észreveheti, hogy apró és nagy dolgokban egyaránt meg tudnak mutatkozni az univerzum legmélyebb igazságai.

(Kiemelt kép: Shutterstock)