Molnár Gusztáv visszaesett – sokkoló, méltatlan fotók készültek arról, hogy az utcán fekszik részegen

Molnár Gusztáv egy évvel ezelőtt jött ki az elvonóról, de a fotók tanúsága szerint újra az alkoholhoz nyúlt.

2024. augusztus 28., 07:35

Szerző:

Molnár Gusztáv színészről szinte a lehető legrosszabb hír érkezett szerda reggel, ráadásul olyan fotókkal, amelyek méltatlan helyzetben ábrázolják az RTL egykori sztárját.

Molnár Gusztáv újra iszik

Egy évvel ezelőtt, 2023 augusztusában jött ki az elvonóról Molnár Gusztáv, aki a rehabot megelőzően a poklok poklát járta meg alkoholfüggősége miatt – 2022 októberében öngyilkossági kísérlete is volt. Az utóbbi időben úgy tűnt azonban, hogy a terápia segített leküzdeni a dependenciát, az egykori színész fizikai munkát vállalt és néhány előadása is volt, sőt, az év elején párkapcsolatot kezdett. A szerelemnek azonban idén nyáron vége lett, és most minden jel arra mutat, hogy talán a szakítás fájdalma miatt is, de  Molnár Gusztáv újra az alkoholhoz nyúlt.

Szerda reggel fotókat közölt a Blikk, amiken az látszik, hogy Molnár Gusztáv a Corvin negyedben, jól láthatóan borzasztó állapotban üldögél, illetve egy helyen egy kuka mellett lefekszik a földre és elalszik, vagy legalábbis próbál aludni, mint egy hajléktalan. A lapnak nyilatkozott is egy szemtanú, többek között a következőket mondva:

„A járdán elterülve feküdt, félig lelógva az útra. Ekkor már úton volt a mentő, akik nem sokkal később állítólag el is vitték.”

A Blikk úgy tudja, hogy bár nem maradt sok barátja Molnár Gusztávnak, mégis volt, aki szerzett a számára helyet egy elvonón, de a 36 éves színész nem jelent meg a rehabon, elutasítja a segítséget.

Molnár Gusztávnak újra kellene kezdenie az életét

A színész legutóbbi posztja az Instagramon öt nappal ezelőtt arról szólt, hogy Nagykovácsiból felköltözik Budapestre, ezért munkát keres a fővárosban – bármilyen fizikai munkát szívesen elvállal.

„Kedves mindenki! Munkát keresek Budapesten és vonzáskörzetében! Fizikai munka is szóba jöhet természetesen, kertészkedés, vendéglátás...
Szeretném magam kipróbálni más területeken is, és tapasztalatokat gyűjteni. Jól fog ez még jönni egyszer színészként.
Aki tud ajánlani valamit, írjon privát üzenet.
Köszönöm!”

– írja az alábbi posztban.

Molnár Gusztáv miatt aggódtak a kommentelők

Az alábbi interjú július 21-én került fel a YouTube-ra, és már itt is több kommentelő jegyzi meg, hogy furcsának találja a színész viselkedését.

„Tutira nem tiszta már megint, látszik a mozdulatain, kényszeres, feszült, erősen gesztikulál! Láttam vele riportokat, miután kijött a rehabról, sokkal jobban nézett ki, a szemei tiszták voltak, nem voltak kényszeres mozdulatai... kár érte!”

– írta valaki pár héttel ezelőtt a következő interjúhoz. A mai hírek alapján úgy tűnik, sajnos igaza lehet az illetőnek, Molnár Gusztávnak továbbra is sok segítségre van szüksége ahhoz, hogy a betegségét le tudja győzni.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)