Napi horoszkóp, 2024. március 25.: a Kos fontos üzenetet, a Halak rendkívüli erőt kap

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. március 24., 20:01

Szerző:

Kezdjük meg ezt a rövidebb munkahetet a hétfői napi horoszkóp előrejelzésével! És ne felejtse a jó hírt: hamarosan itt a húsvét!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos egy fontos üzenetet kap a mai napon, ami nem neki szól. Mégis jegyezze meg pontosan, ami elhangzik és történik, mert eljön majd a nap, amikor tovább kell majd adnia az üzenetet.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan ember lesz ma az ön környezetében, aki sokat tanult, de az igazságot mégsem ismerte meg. Ennek ellenére mégis tanulhat az illetőtől, bár elsősorban nem abból, amit mond, hanem abból, amit tesz, ahogyan viselkedik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy utolsó próbatételre hívja ki ez a nap az Ikreket. Egy céljának elérése mintha veszélybe kerülne, mintha ellehetetlenülne ma: többet kell majd érte dolgoznia, mint gondolta volna. Nehogy feladja azonban, küzdjön tovább, mert minél több erőt fektet a munkába, annál értékesebb lesz a végeredmény!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy egymásra találás napja ez a hétfő a Rák életében. A nap legfontosabb pillanatait egy társával, vagy akár a Társával tölti majd, akivel ezekben a pillanatokban egymás lelkébe látnak majd, erősítik, megtartják egymást. Zárja a szívébe ezeket a pillanatokat!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A mai napon az Oroszlán áldást kap valakitől. Minden bizonnyal az illető nem mondja el önnek, de tudnia kell, hogy ez a valaki magában jót kíván önnek, és ennek az energiának hamarosan meg is lesz a hatása.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az egek végre meghallgatták önt: amibe jó ideje reménykedik, az most bekövetkezik. Szerencse? Gondviselés? Karma? Talán a legnagyobb ajándék az egészben éppen az, hogy érlelődni kezd önben egy válasz ezekre a kérdésekre.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Van valami, amit figyelmen kívül hagyott. Ha úgy érzi, elakad, nem ért valamit, pillantson vissza, és vizsgálja meg, mi az, amiről megfeledkezett, amit nem vett számításba!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Nem a hétfő lesz a hét legegyszerűbb napja, de történik majd egy olyan esemény, ami mégis mindent beragyog csodálatos fényével. Önön múlik, hogy erre az eseményre fókuszál-e, vagy hagyja, hogy kedvük szerint sodorják önt a nap történései.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ezen a hétfőn azzal teszi a legjobbat, ha kiáll saját véleményéért, elmondja őszintén, mit gondol – akkor is, ha úgy tűnik, a többiek ellenkező véleményen lesznek. Egyre vigyázzon: ne keverje össze az őszinteséget a tiszteletlenséggel vagy az udvariatlansággal!

Bak (12.22.–01.19.)

Van valaki, akire számíthat a mai napon. Ha úgy érzi, hogy mélypontra ért, hogy elakadt, hogy nem tudja, merre tovább, kérjen segítséget! Hallgasson befelé, tudni fogja, kire számíthat!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntő számára ez a hétfő az adományozás, illetve az önzetlen adás-szolgálat napja. Tegyen valamit egy olyan személyért, aki nincs olyan helyzetben, hogy viszonozza! Ne érezze magát ezért szentnek: meglátja, a tettel saját magát is megmenti!

Halak (02.19.–03.20.)

Lendületesen indul a hét: a Halak rendkívüli erőt kap a mai napra. A több erő azonban több felelősséggel is jár, gondosan gondolja tehát végig, mire fordítja ezt a napot.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Nesolenaya Alexandra)

Horoszkóp