Napi horoszkóp, 2024. május 29.: az Ikrek ma olyan, mint a lézer, a Bak ne higgyen el mindent

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. május 28., 20:03

Szerző:

Itt a munkahét közepe, már mutatjuk is, mit ír a szerdai napi horoszkóp! Közben vészesen közeledünk a hónap és a meteorológiai tavasz végéhez – nézze meg, mit ígér az előrejelzés a nyárra!

Kos (03.21.–04.19.)

Talán érzi már: ezekben a napokban minduntalan ön mellett áll ki a sors. Egy kétesélyes dolog ma megint úgy dől el, ami pont önnek kedvez, és ebből annyi pozitív energiát meríthet, ami csak tovább erősíti ezt a pozitív szériát. Álljon hozzá pozitívan a naphoz, és még több szerencsét fog bevonzani!

Bika (04.20.–05.20.)

Ma közel kerül egy forráshoz, amiből (vagy akitől) olyan dolgok származnak, amik nagyban érintik az ön életét is. Pillantson bele ebbe a forrásba, próbáljon meg róla minél több információt megtudni, mert ezzel a saját életével kapcsolatban is szerezhet információkat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mint a lézer, olyan fókuszált lesz ma az Ikrek. Használja ki a tisztánlátását a munkában és a magánéletben egyaránt! Lényegre törő kérdésekre sokat felfedő válaszokat várhat ezen a napon, és könnyen meglátja a mélyebb összefüggéseket.

Rák (06.22.–07.22.)

Megerősítést kap ma a Rák, az élet visszaigazol ma valamit, amiben már kezdett elbizonytalanodni. Nos igen, jól gondolta, jól tette, hogy hitt abban a bizonyos dologban. Meglátja, mennyivel könnyebb lesz ezután ennek a megerősítésnek a birtokában!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán ma egy olyan üzenetet vagy hírt kap, ami nagyban meghatározza majd az elkövetkezendő napokat, esetleg akár heteket. Ne próbáljon az ellen küzdeni, amit úgysem tud megváltoztatni, csak az idejét és az energiáját pocsékolja, ha így tesz!

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára ez a nap arra a legalkalmasabb, hogy az üzleti élethez, pénzügyekhez való rátermettségét bizonyítsa. Ha mára van bármilyen tárgyalása vagy valamilyen tranzakciót fog lebonyolítani, kellő önbizalommal mehet bele a szituációba, mert a legjobb nap ez a szerda az ilyesmire.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Karmikus napja lesz ma a Mérlegnek: ha önt inspirálja valaki, biztos lehet benne, hogy ön is inspirál valaki mást. Próbáljon meg ma különösen odafigyelni arra, miket tesz és milyen rezgéseket bocsát ki a világba, mert minden vissza fog térni önhöz – lesz, ami még ma!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Figyelje ma a hetes számot, mert egy fontos dologra figyelmezteti önt ezen a szerdán. A hetes szám ma a távolabbi jövőről vetít előre valamit: ha nem is érti egyelőre a jelentését, vésse az emlékezetébe, hol és hogyan merül fel ma, mert idővel minden világos lesz.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Szinte varázsütésre megváltozik valami a Nyilas csillagjegyben születettek életében ezen a szerdán. Az okok egyelőre rejtve vannak ön előtt, de mától teljesen máshogy folyik tovább egy korábban megkezdődött folyamat, más a hangulat, máshogy látja, ami eddig történt.

Bak (12.22.–01.19.)

Vigyázzon, mert ma valami olyat hall valakitől, ami legjobb esetben tényként közölt félreértés, de az is lehet, hogy nettó kitaláció. Hallgasson a belső megérzésére és a józan eszére, mert ha ön körül nem is mindenkinek fog feltűnni a dolog, az ön számára világos lesz, hogy mi az, amit nem szabad elhinni.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Több véleménnyel-ítélettel is szembesül ma, amik önre vonatkoznak. Lesz köztük pozitív és negatív egyaránt, és lesz köztük olyan, amit ön is jogosnak ismer el, de olyan szintén, amit egyáltalán nem. Ne aggódjon: mások is látják az ön tetteit, és aki számít, jól tudja, hogy melyik az a vélemény, ami minden alapot nélkülöz.

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak változatos, de semmilyen szempontból nem kiemelkedő napra számítson. Lesznek hullámhegyek és -völgyek, intenzív pillanatok és üresjáratok, lesz, hogy a komolyságára, máskor a humorérzékére lesz szüksége. Jó alkalom ez arra, hogy lemérje önmagát: fárasztja vagy inkább inspirálja ez a változatosság, hogy mindig változik a szituáció, mindig máshoz kell alkalmazkodni?

(Kiemelt kép: Shutterstock/G-Stock Studio)