Napi horoszkóp, 2024. június 28.: a Kos egészségesebb lehet, a Halakra nagy esemény vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. június 27., 20:05

Szerző:

Eljött a pénteki napi horoszkóp ideje. Görgessen lejjebb, nézze meg, mit üzen az asztrológia az ön csillagjegye számára!

Kos (03.21.–04.19.)

Ma felkelti az érdeklődését egy dolog, aminek segítségével egészségesebben élhet. Ne szalassza el a dolgot, próbálja ki! Beszélhet a dologról a szeretteivel is, ki tudja, lehet, hogy ők is benne lesznek az apró életmódváltásban!

Bika (04.20.–05.20.)

Bekövetkezik, amire ön már előre fel volt készülve, és figyelmeztette is a többieket – ők viszont nem hallgattak önre. Nem könnyű ilyenkor megállni, hogy az ember ne dörgölje a többiek orra alá, hogy előre megmondta, hogy ez lesz. De próbálja meg megállni, hiszen egy siker vár önre: annak örülhet majd a káröröm helyett.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Néha jólesik learatni az elvégzett kemény munka gyümölcsét. Ha úgy érzi, hogy nem feltétlenül értékelték elég jól az ön teljesítményét, ma díjazza ön saját magát! Legyen a munkahét vége egy pici luxus, valami, ami igazán jólesik!

Rák (06.22.–07.22.)

Néha az ellentétek természetes módon kerülnek egymás mellé egyetlen napon belül: rendkívül sok érzelem lesz az ön péntekjében, de valahogy a hullámzás ellenére is ott lesz önben a belső béke, nyugalom és csendes önbizalom.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ahogy a csillagképek lassan, de feltartóztathatatlanul mozognak az égen, úgy változnak az energiák is önben. Egy nyugodtabb, passzívabb időszak után most egy olyan fázisba lép, amikor újra feltámad önben a vágy arra, hogy cselekedjen, kimozduljon, kapcsolódjon – egy szóval éljen. Akár a hétvégéig sem kell várnia, már ez a péntek jó alkalmat kínál minderre!

Szűz (08.23.–09.22.)

Pár dolog csúszásban van most az ön életében: a mai napon olyasmire kerül sor, amire korábban kellett volna, és egy bizonyos dologra, aminek ma lenne a maga ideje, valamennyit várnia kell. Tegyen meg mindent, amit tud, hogy utolérje magát, de csak észszerű keretek között, a hétvége maradjon meg a pihenésnek, kikapcsolódásnak!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Érdemes hallgatnunk az intuíciónkra, de azért vannak kivételek. Ez a mai nap önnek egy ilyen kivétel: ma könnyen félreviszik a megérzései. Csak a megérzésére hagyatkozva ma ne hozzon döntést, ne feledkezzen meg a tényekről, legyen annyira racionális, amennyire csak tud!

Skorpió (10.23.–11.21.)

A mai napon akkor fog a legjobban haladni, ha a saját tempójában veszi a dolgokat. Ha siettetnék vagy lassítanák a többiek, kérjen elnézést, de lehetőség szerint szakadjon el tőlük, és végezze a feladatokat ma úgy, ahogy önnek a legkényelmesebb és leghatékonyabb a tempó!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kicsit zárkózottabb volt ön az utóbbi időben bizonyos személyekkel, és ez félreértésekre adhat okot. Mondja el, mi zajlik önben, hol áll most az életben, vagy különben ne csodálkozzon, ha nehezebben értik meg önt!

Bak (12.22.–01.19.)

Vigyázzon, mert amit ön jótanácsnak szán, azt ma a címzett könnyen kritikának veszi. Fennáll egy sértődés lehetősége, szóval jobban teszi, ha nem megy el ebbe az irányba, és ha véleményt is formál, nagyon odafigyel, hogy nehogy tudálékosnak tűnjön.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A megnyílás, kitárulkozás energiája lesz igen erős önben ezen a napon. Könnyen eszébe juthat, hogy megosszon valami személyeset önmagáról valakivel, aki egyébként nem áll olyan közel önhöz, vagy minden ismerősével a közösségi médiában. Vigyázzon azonban, hogy ki előtt csupaszítja le önmagát, mert nem mindenki bánik olyan tisztelettel az ön személyes információival, ahogyan dukálna.

Halak (02.19.–03.20.)

Egyre többször irritálják önt a környezetében levők. Sajnos nem feltétlenül (csak) bennük van a hiba: ha ön úgy érzi, kezd elege lenni, a legjobban teszi, ha szakít időt egy kis egyedüllétre, magányos elvonulásra, befelé fordulásra. Szánjon időt önmagára, aztán megújulva térjen vissza a többiek közé, hamarosan ugyanis egy nagy esemény várható!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Tonuka Stock)

Horoszkóp