Napi horoszkóp, 2024. június 21.: a Kos szembenézhet önmagával, a Bak ma a legvonzóbb

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. június 20., 20:05

Szerző:

Itt a nyári napfordulókor aktuális napi horoszkóp, ajánljuk a figyelmébe! Érdekesség, hogy idén kivételesen igazából európai idő szerint nem június 21-én éri el a Föld bolygó azt a kitüntetett pontot a pályáján, hanem már előző este, de a lényegen ez nem sokat változtat: ez az év legrövidebb éjszakája, és a szombattal átlépünk az Ikrek havából a Rák havába, és ezzel együtt a meteorológiai kánikula mellé a csillagászati nyárba!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos lelki életében fontos nap lehet ez a péntek, ha veszi a fáradságot, hogy szembenézzen saját magával. Lehet, hogy nem meri bevallani még saját magának sem az érzéseit? Próbáljon meg egy kicsit megnyugodni és őszintének lenni, leginkább saját magával, mert ha magában tartja a dolgokat, az semmi jóra nem fog vezetni!

Bika (04.20.–05.20.)

Az fenyeget, hogy pont abból a projektből nem lesz semmi, amibe a legtöbb időt és energiát fektette. Ne élje meg kudarcként, mert még így is lesz lehetősége bizonyítani, megmutatni, mennyi munka és őszinte elhivatottság volt ebben! Ha nem akarja, akkor nem kell, hogy ezzel a mai nappal vége is legyen ennek az ügynek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Nagyon vigyázzon ma, mit mond másokról! Ezen a pénteken nagyon gyorsan pletyka lehet egy ártatlan viccből is, amit aztán később nagyon nehéz, szinte lehetetlen lesz kimagyarázni, egy barátja pedig meg is haragudhat önre emiatt. Figyeljen egész nap a pontos, őszinte, nyílt és mindig kedves kommunikációra, akkor nem történhet baj!

Rák (06.22.–07.22.)

A kíváncsisága egy különleges kalandba keverheti, ám közben egy konfliktushelyzettel is szembe kell néznie. Fontos, hogy próbáljon arra törekedni, hogy ne bántson meg másokat feleslegesen, inkább törekedjen arra, hogy békében tudják megoldani a problémákat.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Általában nem szeret érzelmeket keverni az üzleti ügyekbe, de ma annyira elragadják az érzései, hogy egyszerűen nem tudja kizárni azokat. Nem is baj! Most jobb, ha a megérzéseire hallgat, mert hamarosan nagy sikerekben lesz része!

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy baráti összejövetel során egy olyan téma kerülhet szóba, ami egyvalakit vagy többeket kellemetlenül fog érinteni. Fontos, hogy segítséget nyújtson és támogassa a barátait, ne hagyja őket feszengeni! Könnyen lehet, hogy nem most van itt annak az ideje, hogy ezt a témát ebben a körben megtárgyalják.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A mai napon elsősorban az érzelmi irányítják, ám ez nem feltétlenül jó. Fontos, hogy egy kicsit az eszével is gondolkodjon, mert egy olyan döntést hozhat meg, amit később megbán. Találja meg az aranyközéputat! Emellett foglalkozzon saját magával is, ne csak másokkal!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma nincs sok kedve emberek közé menni, de sajnos nem úszhatja meg. Essen túl mielőbb a kötelezettségein! Ne halogassa azokat a teendőket, amelyeknek határidejük van. Ha pedig mindent belead, korábban végez és a nap egy rendkívül pozitív eseménnyel fog záródni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma úgy érzi, hogy a teendői elvégzése során egy csomó minden nem úgy alakul, ahogy szeretné. Ha egy kicsit megpróbálja humorral kezelni a helyzetet, akkor a probléma megoldásához is közelebb fog kerülni. Továbbá ne feledje, hogy nem egyedül kell helytállnia! 

Bak (12.22.–01.19.)

Remek nap elé néz, és a jókedve másokra is hatással lesz. Ez a pozitív kisugárzás ma kifejezetten attraktívvá teszi a önt. A munkában és a magánéletben egyaránt megmutatkozhat ennek a hatása, élvezze ki a helyzetet, ma legyen a legvonzóbb, legigazibb önmaga!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ma egy fontos döntést kell meghoznia, ami nem feltétlenül fog könnyen menni! Álljon a sarkára és ne hagyja, hogy mások befolyásolják! Ez a hét meglehetősen lemerítette az energiáit, szóval a péntek estét és a hétvégét próbálja meg feltöltődésre fordítani, legyen az aktív és/vagy passzív pihenés!

Halak (02.19.–03.20.)

Irreális elvárások és megváltoztathatatlan tények csapnak össze a Halak mai napjában. Lehet, hogy lesznek kínos beszélgetések és szintén kínos csendek a napban, de muszáj, hogy bizonyos elvárások közelítsenek a realitásokhoz. Tegye meg, amit meg kell, mondja ki, amit ki kell, és még ma túl lehet az egészen.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Zsolnai Gergely)