Napi horoszkóp, 2024. július 4.: a Bikának vidám napja lesz, a Baknak minden menni fog

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. július 3., 20:04

Szerző:

Itt a csütörtöki napi horoszkóp, kérjük, olvassa szeretettel mit üzennek önnek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy spirituális töltetű nap lesz ez a csütörtök a Kos számára. Lesz egy pillanat, amikor a jelen fölé emelkedve egyszerre jelenik majd meg ön előtt a múlt és a jövő, és ekkor, ha tud figyelni a belső hangra, a legerősebb ösztöneire, meg fog tudni érteni egy mély igazságot.

Bika (04.20.–05.20.)

A csillagok állása szerint egy nagyon felszabadult és vidám napnak néz ma elébe. Egy barátjával való találkozás remek hatással lesz önre, sőt még inspirációt is adhat egy olyan dologhoz, amire már régóta készül, de eddig nem volt ideje vagy energiája sort keríteni rá.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap a tervezésre a legalkalmasabb: hagyja, hogy a képzelete és a gyakorlatiassághoz való érzéke egymással kölcsönhatásban merész, de megvalósítható terveket alkossanak meg! Amit ma elhatároz, azt szerencse fogja kísérni a megvalósítás során.

Rák (06.22.–07.22.)

Figyeljen ma nagyon a munkájára, mert egy roppant fontos dolog mellett mehet el, ha nincs résen! Ha pedig úgy érzi, hogy elakadt, akkor nyugodtan kérjen segítséget egy kollégájától, aki szívesen hozzájárul ahhoz, hogy önnek is gördülékenyebben menjen a munka. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán számára ez a nap nagyrészt annak fog megfelelni, amilyennek előre elképzelte. Relatíve nyugis lesz ez a csütörtök ahhoz képest, hogy mi várja önt a hét hátralevő részében, szóval próbálja meg kipihenni magát, töltse fel a lemerült elemeket, szórakozzon, élvezze a szabadidejét!

Szűz (08.23.–09.22.)

Nehezen tudja utolérni magát, de könnyen lehet, hogy nem az a megoldás, hogy megpróbál még jobban fókuszálni. Ha úgy érzi, túl lassan halad, ne erőltesse a dolgot, csináljon valami mást, vagy kapcsoljon ki teljesen, ha ez megoldható, és térjen vissza az adott dologhoz valamivel később!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy korábbi tettét teljesen más megvilágításban látja majd mától, mint eddig. Vissza már nem lehet menni az időben, de azért lehet, hogy még tehet valamit, amitől a dolog következményei máshogy hatnak majd a jelenben és a jövőben.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy fontos eseményen kellene részt vennie, de nincs sok kedve hozzá. Hátha a horoszkóp elolvasásától megjön a lelkesedése: ez az este nem várt, kedvező fordulatokat hoz majd, sőt, esélye lesz egy kellemeset beszélgetni valakivel!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Többen is lesznek ma az ön környezetében, akiknek nincs különösebben jó napja. Ez azonban ne rontsa el az ön kedvét, ne hagyja magát lehúzni, már csak azért sem, mert a többiek számára éppen az ön által sugározott pozitív energia segíthet kiemelkedni a rossz passzból!

Bak (12.22.–01.19.)

Ezt a napot ajánlatos egy önbizalom-növelő gyakorlattal kezdenie, mert minden sokkal jobban és gördülékenyebben fog ma menni, ha hisz és megbízik önmagában. Álljon a tükör elé és sorolja fel önmagában 5 pozitív külső tulajdonságát és 5 pozitív belső tulajdonságát! Aztán vágjon neki a napnak, és minden menni fog!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A Vízöntőre hárul ezen a csütörtökön valami, amit pedig elvileg más csinált volna, illetve más szokott csinálni. Ugorjon be, csinálja meg ön! Igen, energiát kell majd beletennie a dologba, de meglátja, közben tanul majd valamit önmagáról, sőt, arról a személyről is, akinek ideiglenesen a helyébe lépett!

Halak (02.19.–03.20.)

Színes és izgalmas napja lesz a Halaknak. Lesznek benne pozitív és kevésbé kellemes mozzanatok is, de az összkép mindenképpen jó lesz, főleg akkor, ha megtalálja önmagában a humorérzéket ahhoz, hogy a nap váratlan, esetleg bizarr fordulataiban is meglássa a szépet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ann Haritonenko)

Horoszkóp