Napi horoszkóp, 2024. július 18.: a Bika megtöri a monotóniát, a Nyilas könnyűnek érzi magát

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. július 17., 20:04

Szerző:

Csütörtökön se maradjon ki a  napi horoszkóp! Alább találja, mit üzen mára önnek az asztrológia.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy megvalósult álom napja ez a mai a Kos számára, de nem a szó átvitt értelmében. Egy éjszaka, alvás közben látott korábbi álmáról van szó, ami ma visszaköszön nappal, a valóságban. Ne hagyja figyelmen kívül ezt a jelet! Figyeljen befelé! Mit sugallhat, mit jelenthet ez az együttállás? Egy nagy kérdésre találhatja meg a választ.

Bika (04.20.–05.20.)

Ma különösen terhesnek érzi a hétköznapok egyformaságát. De ha zavarja a monotónia, törje azt meg egy spontán ötlettel, csináljon valamit máshogyan csak a hecc kedvéért, akkor is, ha úgy nehezebb, drágább vagy tovább tart! Meglátja, jót tesz önmagával, ha így cselekszik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

A mai nap igazán pozitív történéseit az fogja hozni, amikor ön egy csoportba tagként harmonikusan be tud illeszkedni. Ide tartozik az is, ha egy párosnak alkotja ön az egyik felét – ma egyedül nem megy, párban vagy társasággal viszont annál inkább!

Rák (06.22.–07.22.)

Senki nem ígérte, hogy könnyű lesz, de arra se lehetett számítani, hogy ennyire nehéznek bizonyulnak majd a dolgok, mint amilyennek ma érzi őket. Ne hessegesse el ezt az érzést, de ne is cselekedjen elhamarkodottan a sugallatára! Ez csak egy próbatétel: feladja a reményt? Elveszti a lelkesedését? Ne tegye!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy telefonos hasonlattal a legkönnyebb leírni az Oroszlán mostani helyzetét: bár jelenleg minden app remekül működik, azért közben érzi, hogy már merül az akksi, és ki tudja, mikor lesz lehetőség legközelebb bedugni a töltőt. Ha komolyan aggódik, hogy nem fogja elég ideig bírni, vegye le képletesen egy kicsit a képernyő fényerejét vagy kapcsolódjon le az internetről egy pár órára, hogy megmaradjanak a tartalékai akkorra, amikor igazán szükség lesz rájuk!

Szűz (08.23.–09.22.)

Megugorhatatlan akadályt talál maga előtt a mai napon, de ha tud kreatívan gondolkozni, megbirkózhat a helyzettel, mert nincs egyedül a problémával. Lehet, hogy ön nem tudja átugrani, de esetleg valaki segíthet átmászni? ...vagy éppen megkerülni?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Este a napra visszatekintve azt állapíthatja majd meg, hogy összességében egy csodálatosan szép nap hullott az ön ölébe ezzel a csütörtökkel. Ne mulassza el ezt az esti visszatekintést, keresse fel a hála szobáját lelke belső terében, és időzzön ott egy pár percet!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Embert próbáló csütörtök lesz ez, nem lesz híján a nap bosszantó, felháborító apróságoknak. Még szerencse, hogy ön szem előtt tudja tartani az igazán fontos dolgokat és tud a távolabbi célokra koncentrálni ilyenkor. Vagy ha nem tud, akkor majd most megtanul, mert ezt a napot tényleg kár lenne apró-cseprő butaságokon bosszankodásra pazarolni!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Amikor ma könnyűnek érzi majd magát a nap egyik önfeledt pillanatában, lelki szemeivel nézzen körül egy pillanatra: ez az érzés azért van, mert valaki viszi önt. Annak mindig tudatában szokott lenni, amikor ön emel fel másokat, és ez így is van jól. Ma észre fogja venni azt is, amikor önt emeli fel valaki más. Ezt talán eggyel nagyobb feladat megélni, de ez szintén így van jól.

Bak (12.22.–01.19.)

Minél több dologban különbözik öntől valaki, annál többet tudnak egymástól tanulni: ezért kell nagyon megbecsülni az eltérő hátterű, karakterű, származású ismerőseink barátságát. A mai nap is kínál egy lehetőséget önnek, hogy egy ilyen személlyel kapcsolatba lépve tanuljon valamit a világról és önmagáról. Ne legyen rest, éljen az alkalommal!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Rendkívüli nap vár a Vízöntőre: ma megtapasztalja, milyen az, amikor megtörténik valami, amit eddig kifejezetten lehetetlennek tartott. Tanuljon minél többet ebből az esetből, mert nagyon hasznos lesz majd a jövőben ez a tapasztalás!

Halak (02.19.–03.20.)

Tele van nyugtalansággal és szorongással olyan problémák miatt, amiket egyelőre nem tud pikk-pakk lerendezni és megoldani. A legjobban teszi, ha levezeti az emiatt felgyülemlett energiát és feszültséget akár lefelé egy kis elmélyüléssel-jógával-meditációval, akár valami igazán impulzív mozgással, mint mondjuk úszás vagy küzdősport.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ground Picture)