Napi horoszkóp, 2024. január 8.: a Kos sikert érhet el, az Oroszlán jelenléte sokat jelent

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. január 7., 20:01

Szerző:

Túl vagyunk vízkereszt hétvégéjén, most már tényleg vége az ünnepek időszakának, jöjjön az idei első igazi hétköznapi hétfői napi horoszkóp!

Kos (03.21.–04.19.)

Sok drámát hozott a múlt hét, de szerencsére ez a nap sokkal nyugisabb lesz. Zavartalanul tud majd koncentrálni, és minden bizonnyal a legjobban teszi, ha a munkát helyezi a fókuszba, ez ugyanis egy hatékony nap lehet rengeteg sikerélménnyel, ha ön is úgy akarja!

Bika (04.20.–05.20.)

Ezen a napon a munka követeli a legtöbb figyelmet és energiát a Bikától. Jól teszi, ha ma igazán odateszi magát és belead mindent az ön előtt álló teendőkbe, mert ha most megtolja egy kicsit az év kezdetét, később egy sor dolog könnyebben fog menni.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy nyugis-dolgos hétfőnek ígérkezik ez a Ikrek életében. Ha mégis kellemetlen vagy negatív érzés támad önben, ez amiatt lehet, mert úgy érzi, hogy valakitől nem kapott elég figyelmet. Sajnos ezt a napot most így kell elfogadnia, illetve amit tehet, az az, hogy ön odafigyel saját magára, tart egy kis énidőt, elcsendesedik, megadja önmagának a nap végén, amire valóban szüksége van.

Rák (06.22.–07.22.)

Nincsen jó passzban a Rák a hét legelején. Kimerültnek érezheti magát, mintha a hétvége sem lett volna elég arra, hogy kipihenje magát. Talán a probléma az, hogy nem fizikálisan, hanem mentálisan fáradt el. Meg kell tanulnia elengedni dolgokat, mert nem felelhet ön mindenkiért. És ne aggódjon, minden kezdet nehéz, de aztán ahogy beindul a hét, már rögtön hétfő este egy szép élmény várja!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Érdekes szimmetriát mutat ez a hétfő az Oroszlán életében. Úgy érzi, hogy valaki nem ad magából önnek annyit, amennyit ön szeretne, de azért próbál ezért nem neheztelni az illetőre. De vajon azt is észreveszi, hogy más pedig önből szeretne többet? És igen, az illető sem szeretne az ön terhére lenni, de a mai nap például remek alkalom lehet arra, hogy ennek a valakinek egy kicsit a kedvében járjon – sokat jelent az ő számára az ön jelenléte.

Szűz (08.23.–09.22.)

Nem lesz ma könnyű helyzetben, amikor a környezetében ketten összekapnak, ön pedig középre kerül. A türelem és a megértés segíti majd önt a leginkább, a csillagok azt mutatják, hogy mostanában ennél sokkal keményebb viharok kiállására is képes lenne, szóval várja ki nyugodtan, amíg vége – nem kell, talán nem is érdemes beleavatkoznia.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy problémára keresi a megoldást már egy ideje, de nem tudja, hogy mit kellene tennie. Ma alkalma lesz beszélni valakivel, aki már átélt hasonló szituációt. Ő tud adni önnek egy-két hasznos tanácsot, ami megkönnyíti a helyzetét. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ön őszinte szándékkal próbált meg segíteni, de ma kiderül, hogy egy önhöz közel álló személy nem úgy vette igénybe, amit öntől kapott, ahogy azt ön szánta. Érthető, hogy csalódott, de ettől függetlenül ne gondolja, hogy feltétlenül rossz szándék áll a dolog mögött!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nagyrészt egy szokásos hétfőre számíthat a Nyilas a hétköznapokba visszatérve. Egyetlen apró dolog lesz, ami más lesz, talán észre sem vette volna, ha nem olvassa el a horoszkópot. Lesz valami újdonság a napban: egy olyan dolog fogja motiválni, ami eddig még sosem. Figyelje meg, vajon honnan jött és merre hívja ez az impulzus!

Bak (12.22.–01.19.)

Jól indul a hét a Baknak, többek között azért, mert sikerül egy barátjával egy fontos ügyet megbeszélniük. Nem feltétlenül egyszerű az ilyesmi, de ez a nap a jó kompromisszumok és a békekötés napja. Közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha! 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor többen is megpróbálják átlépni az ön határait. Figyelje meg, hogy van, akinek különösebb probléma nélkül tudja ezt engedni, mástól viszont elég kellemetlen, sőt, akár egyenesen rossz érzés. Válogassa meg, hogy milyen csatákba megy bele!

Halak (02.19.–03.20.)

Bármi is az, amibe nemrég belefogott, ma kiderül, hogy még nagyobb siker is lehet belőle, mint kezdetben gondolta vagy remélte. Ha úgy érzi, itt az idő, hogy bevonjon, beavasson valakit, de persze dönthet úgy is, hogy ezt most inkább egyedül viszi végig.

(Kiemelt kép: Shutterstock/logoboom)