Napi horoszkóp, 2024. január 3.: a Vízöntő anyagi ügyekről tárgyal, a Halakat egy újdonság hívogatja

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. január 2., 20:03

Szerző:

Eljött az ideje a szerdai napi horoszkóp elolvasásának! Nézze meg, önnek mit ír a friss előrejelzés!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan viszonynak vagy kapcsolatnak tesz pontot a végére, ami már hosszú ideje egészségtelen volt. Eleinte nehéz lesz, de hamar rá fog jönni, hogy a boldog élet titka, ha a toxikus dolgokat és embereket kizárja az életéből, és többet fókuszál saját magára.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy véletlen találkozás egy új lehetőséget hoz magával, egy ajtó kinyílik ma a Bika előtt. A körülmények, az új távlatok rengeteg energiát hoznak, merítsen belőlük, vágjon bele jókedvvel a januárba, mert ez egy nagyon hosszú és eseménydús hónapnak ígérkezik!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy rokona, barátja vagy ismerőse fontos kéréssel fordul ön felé, de talán úgy fogja érezni, hogy ön nem a legalkalmasabb személy arra, hogy az illetőnek segítséget nyújtson. Tartsa azonban észben, hogy már az érzelmi támogatás is rengeteget jelenthet, szóval semmiképp se hagyja cserben. 

Rák (06.22.–07.22.)

Rengeteg feladat hárul ma önre, és úgy érzi, hogy semmire sincsen ideje. Egyáltalán nem szégyen segítséget kérni, ha úgy érzi, hogy elúszott, sőt vannak, akik ezer örömmel segítenek önnek. Próbálja meg nem túlhajtani magát rögtön az új év első hetében!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma egy olyan élményben lesz része, hogy nem fog hinni a szemének! Ne aggódjon, mert nem egy negatív élményről lesz szó, de az biztos, hogy meglepő lesz, valamint nem csak önt, de a környezetét is váratlanul fogja érni. Sok minden megváltozhat!

Szűz (08.23.–09.22.)

Ma egy olyasmiért kér elnézést, amiről utólag kiderül, hogy egyáltalán nem vette senki problémának azt, amiért ön bocsánatot kért. Ha ezek után úgy érzi, fölösleges volt elnézést kérnie, akkor olvassa el a figyelmeztetést: nagyon is jó néven veszi majd valaki, hogy ön ebben a formában szóvá teszi a dolgot, szóval inkább kérjen bocsánatot akkor is, ha tudja, hogy különösebb gondot-sérülést nem okozott az ön tette.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg az a csillagjegy, akinek egyelőre nem sikerül úgy istenigazából visszazökkenni a hétköznapokba az ünnepek napjai után. Ez nem probléma (sőt, előny), ha még szabadságon van a héten, de amennyiben már dolgozik, akkor most kétszeresen kell koncentrálnia. Ha olyan környezetben van, ami lazulásra csábítja, különösen vigyázzon, mert könnyen előfordulhat, hogy ön fog kijönni a legrosszabbul a hanyagságból.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Déja vu élményben lesz ma része a Skorpiónak: úgy fogja érezni, hogy a nap egyik eseményét gyakorlatilag ugyanebben a formában már átélte egyszer vagy akár többször is. Ne hessegesse el a hátborzongató érzést, hanem raktározzon el az elméjében és a szívében minden részletet és érzést! Nem véletlen ugyanis, hogy az univerzum ismétléssel próbálja felhívni az ön figyelmét valamire.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Jógázzon vagy meditáljon ma, illetve bármi olyan tevékenység meghozhatja önnek a lelki békét, ahol úgy érzi, hogy megtisztulhat és tiszta lappal indíthatja az évet. Szerencsére az élet több olyan emberrel fogja összehozni, akik segítenek abban, hogy elengedje a rosszat és beengedje a jó dolgokat. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy olyan problémába ütközik már az újév második munkanapján, amivel kapcsolatban úgy fogja érezni, hogy nem tud egyedül megbirkózni vele, de segítséget sem szeretne kérni. Nos, valahogyan mégis muszáj lesz döntenie, de tegye meg gyorsan, mielőtt súlyos következmények lesznek!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy fontos beszélgetésben fog részt venni, ahol anyagi dolgokról lesz szó. Ha úgy érzi, hogy az erőfeszítéseit, ráfordításait, szorgalmát, illetve munkáját nem értékelik eléggé, akkor itt az idő, hogy kiálljon saját magáért.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a szerda igencsak próbára teszi majd a Halak kíváncsiságát. Egy érdekesnek, izgalmasnak tűnő újdonság követel majd figyelmet öntől, de ha elkezd ezzel a valamivel (vagy valakivel!) foglalkozni, az azt jelenti, hogy elhagyja az eddig bejáratott utat. Gondolja végig, hogyan dönt, aztán határozza el magát! Akár az újdonság felé fordul, akár marad a jól bevált normalitásnál, a döntésének hosszú távú következményei lehetnek.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Olha Nosova)