Napi horoszkóp, 2024. január 10.: a Nyilas hatékony lesz, a Vízöntőre szünet és újrakezdés vár

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. január 9., 20:03

Szerző:

A szerdai napi horoszkóp előrejelzésével jelentkezünk. Alább találja mi az asztrológia üzenete az egyes csillagjegyek számára erre a napra!

Kos (03.21.–04.19.)

Szuperül néz ki mostanában, ma tényleg bomba formában van, de előfordulhat, hogy mégsem érzi magát így, sőt inkább elégedetlen a külsejével. Ez azzal lehet összefüggésben, hogy nem találja a helyét ott, ahol van. Amennyiben így van, igazítsa egy kicsit a külső valóságot a belsőhöz!

Bika (04.20.–05.20.)

Egy olyan lehetőséget kap ma, amit ha elfogad, az nagyban megváltoztatná az életét, ön mégsincs annyira oda érte. Ha nem teljesen biztos a dologban, inkább mondjon nemet – de persze ne azonnal, inkább előtte aludjon rá párat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Már reggel kicsit megcsúszik a teendőkkel, és ennek köszönhetően egész nap csak rohan. Lehet, hogy még az esti programját is kicsit el kell tolnia, hogy utolérje magát. De ne aggódjon, mert ha a csúszás ellenére ma odateszi magát a munkában, cserébe szép elismerésben lesz része hamarosan!

Rák (06.22.–07.22.)

Ma teljesen új oldaláról ismerheti meg a párját vagy egy önhöz különösen közel álló más személyt. Kiderülhet az illetőről, hogy sokkal érzékenyebb, mint gondolta! Neki ez valószínűleg kényelmetlen, pedig ettől csak még szimpatikusabbnak, szerethetőbbnek találja. Ezt mondja is el neki!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az egyik közeli barátjával az utóbbi időben kissé elhanyagolták egymást, és az illető most már kezd hiányozni önnek. Tegye félre a sértődöttséget, biztosan neki is ezer dolga van, ahogy önnek is! Inkább írjon rá, örülni fog neki és ön is jobban érzi majd magát.

Szűz (08.23.–09.22.)

Olyan emberek megjegyzésein rágja magát, akik igazából nem is állnak közel önhöz, de még csak szakmailag se néz fel rájuk. Biztos, hogy érdemes így is foglalkozni velük, ráadásul ennyit?

Mérleg (09.23.–10.22.)

Az az érzés kerülgetheti ma önt, hogy mindenki önt figyeli, mintha mindenki önről beszélne, összesúgnának a háta mögött. Valószínűleg semmi ilyesmiről nincs szó, csak ma paranoiásabb a kelleténél. Ha így érez, próbáljon meg egy kicsit lelazulni és nem másokkal foglalkozni!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Minden pici részletek jelentősége lesz ma, ezért figyeljen oda mindenre! A precizitás nem kifejezetten az erőssége, de ha kell, kivételesen ellenőrizze le kétszer-háromszor is a munkát, amit kiad a kezei közül!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Rendkívül hatékony lesz ma a Nyilas, tele kreatív és alkotásra képes energiákkal. Jól sikerülnek a kötelező körök ma, és ha úgy akarja, marad idő egy kis hétközepi kikapcsolódásra, szórakozásra, sportra, énidőre is. Legyen egy jó napja! – ezt kívánják önnek mára a csillagok.

Bak (12.22.–01.19.)

Bármilyen terve vagy ötlete is van, senkivel se ossza meg, még azokkal se, akikben úgy gondolja, hogy megbízhat. Ma fennáll a veszélye, hogy öntől egy bizalmas információ illetéktelenhez jut.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Valamivel (vagy valakivel) kapcsolatban kezd alábbhagyni a lelkesedése. Nem tenne jót egy kis szünet, hogy újra minden a régi legyen? Hamarosan olyan inspirációk érhetik, amik segíthetnek az újrakezdésben, tiszta lappal.

Halak (02.19.–03.20.)

Az oké, hogy megfogadta, hogy idén jobban odafigyel a kiadásaira, de azért nem kell mindent megvonnia magától! Jutalmazza meg magát a mai napon, mert ha ma gyógyítja önmagát egy kis önszeretettel, annak háromszoros hatása lesz!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Antonio Guillem)