Napi horoszkóp, 2024. augusztus 27.: az Oroszlán új lehetőséget kap, a Bakot megszólítja a csend

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre kedden a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 26., 20:02

Szerző:

A szokott időben jelentkezünk ma is, íme a keddi napi horoszkóp. Görgessen le a születési dátumának megfelelő csillagjegyhez, és nézze meg, mit üzen önnek mára az asztrológia!

Kos (03.21.–04.19.)

Régóta dolgozik egy projekten, de ma kiderül néhány változtatás, ami miatt a munkája egy része kárba vész. Érthető, hogy ez most megviseli, de próbálja meg továbbra is a maximumot nyújtani, mert mindenki számít önre és a szakértelmére! Ne keseredjen el!

Bika (04.20.–05.20.)

A Bak ma visszakap valamit, méghozzá azt jelzi a horoszkóp, hogy egy nőtől. Valami, ami öntől indult ki, most jut vissza önhöz: érdekes megfigyelnie, hogy ez a dolog milyen utat járt be, illetve azt is, hogy ön egyáltalán végig tudja-e követni a teljes utat, amit bejárt. De mint tudjuk: amit adunk a világnak, azt kapjuk vissza előbb-utóbb.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Unja az unalmas feladatokat és igen jót tenne önnek most egy kis kihívás. Bizony van egy izgalmas dolog az ön környezetében, ami igazán testhezálló lenne, de ehhez jeleznie kell azt, hogy kész többet vállalni. Tegye oda magát és meg fogja találni önt, amire szüksége van!

Rák (06.22.–07.22.)

A pénzügyeinek-karrierjének szempontjából kedvező időszak kezdődik ma. Szerencsére sikerül egyenesbe jönnie, és amennyiben pluszmunkát vállal, jelentős anyagi bevételre tehet szert. Vigyázzon azonban, hogy ne élje fel minden pénzét, tanuljon meg spórolni is kicsit!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy új lehetőség érkezését jelzi előre a horoszkóp az Oroszlánnak erre a keddre. Amennyiben nyitott szemmel jár, és lecsap erre a lehetőségre, ez a dolog fel fogja önt lelkesíteni, és hirtelen el is felejti, ha éppen fáradtnak vagy kimerültnek érzi magát. Élvezze ki a helyzetet! 

Szűz (08.23.–09.22.)

Szellemileg remekül van, de fizikailag kissé kimerülőben. Pihenjen egy kicsit, ha szeretné bírni a hajtást, ami a héten, sőt, majd egész ősszel vár önre! Egy kemény edzés helyett ma inkább csak sétáljon, ne erőltesse túl magát! Az egészség mindig az első!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Muszáj ma megőriznie a hidegvérét! Többen bosszantóan viselkednek majd az ön környezetében, mások esetleg kifejezetten provokálhatják is, de ne hagyja magát kizökkenteni, felidegesíteni! Nem éri meg időt fecsérelni azokra az emberekre, akik csak rossz hatással vannak önre. A mai nap megmutatja, kik azok az emberek, akik felé nem érdemes odafordulnia.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpió számára döntéshelyzetet jelez előre a horoszkóp erre a keddre. A szituáció szépsége és nehézsége egyszerre, hogy mindkét opcióban van jó is és rossz is. Ebben az esetben nem tud mást tenni, a szívére kell hallgatnia. Higgye el, hogy a végén azt a döntést fogja meghozni, ami a legjobb lesz az ön számára.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Arra figyelmezteti ma önt a horoszkóp, hogy ez a kedd nap nem a legalkalmasabb arra, hogy kockáztasson, mert valószínűleg nem jön be! Maradjon inkább a megszokott, jól bevált módszereknél, a rizikós döntéseket pedig hagyja inkább máskorra! Ha probléma nélkül el tudja halasztani őket, a komoly döntéseket se ma hozza meg!

Bak (12.22.–01.19.)

Egy hatalmas igazságot mutat meg a Baknak ez a nap. Ahhoz azonban, hogy ezt az igazságot megtudja, a kicsi dolgokra, a kis emberekre kell figyelnie – ne egy drámai fordulatot várjon harsogó zenei aláfestéssel, hanem hagyja, hogy a csend szólítsa meg önt!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Híreket kap egy családtagjával vagy barátjával kapcsolatban, amit sokan rosszul értelmeznek – lehet, hogy ön is. Érthető, hogy aggódik, de próbáljon meg higgadt maradni, amíg többet meg nem tud. Minden rendben lesz!

Halak (02.19.–03.20.)

Gyógyító energiái vannak a Halaknak, és ezek az energiák a mai napon a legintenzívebbek. Egy érintése, szeretettel teli mondata ma hatalmas változtatóerőt hordoz: tehát tegye oda magát, amikor úgy érzi, ezzel a gyógyító erővel oda tud fordulni valakihez! Legyen kedves és adjon annak, akinek szüksége van rá – ma jobbá teheti a világot!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Sunny Studio)