Pénzhoroszkóp: ennél a 3 csillagjegynél csilingelni fog a kassza ezen a héten!

Nagyon pozitív a pénzhoroszkóp előrejelzése a következő 3 csillagjegyben születettek számára.

2024. augusztus 26., 11:58

Szerző:

Hétfő van, nézzük meg, mit ír erre a hétre a pénzhoroszkóp! Nos, 3 csillagjegyet szoktunk kiemelni az előrejelzésből, és ezúttal is így teszünk, mert az alábbi 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb a prognózis, ők pénzhez jutnak majd a héten!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy nagyobb összegű bevétel van kilátásban a Kos számára, jelzi a horoszkóp. Ne sürgesse azonban a sorsot, legyen türelmes: minél később kapja kézhez a pénzt, annál nagyobb összegről lesz szó! A türelem nemcsak rózsát terem, hanem a Kos számára jelenleg pénzt is.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rákot most igazán a kegyeibe fogadta a sors. Nem hogy hozzájut egy kis extrapénzhez ezen a héten, benne van a pakliban, hogy egyáltalán nem is olyan kicsi összeg érkezik majd! Egy egyszeri, különleges alkalom lesz ez, szóval ne gondolja, hogy ezentúl rendszeresen zuhog majd be így a lóvé, de egyszer ön is járhat jól, nem igaz?!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Több forrásból kisebb összegek érkeznek majd innen-onnan, olyan is előfordul majd a héten, hogy egy napon többször is. Bár egyik bevétel sem lesz valami nagy, sok kicsi nagyon is sokra megy, a hét végére egészen szép somma jön majd össze belőlük!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)