Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek régi vágya teljesül majd be a jövő héten

Nagyon is működik a vonzás törvénye: a horoszkóp azt jelzi előre, hogy 3 csillagjegy is bevonzza a jövő héten, amire régóta vágyik.

2024. augusztus 24., 20:07

Szerző:

Rengeteg kívánság és vágy lakozik valamennyiünk szívében – a horoszkóp azt írja, hogy a következő 3 csillagjegy számára ezen vágyak közül egy jó régi be fog végre teljesülni a jövő héten, sikerül bevonzani valamit, amire vágyik.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Jó ideje vágyik valaki elismerésére, vagy legalább arra, hogy az illető észrevegye önt, hogy meglássa önben, amit ön mutatni szeretne. Ez a hét végre elhozza az alkalmat, hogy megmutathassa magát és hogy megkaphassa ennek a valakinek a jóváhagyását. Persze, bizonyos szempontból nem függ semmi az illető engedélyétől vagy véleményétől, de mégis mennyire jólesik majd a bók, amit az illetőtől kap!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Arra bátorítja a horoszkóp a Mérleget, hogy a jövő héten ne becsülje alá magát. Ezekben a napokban olyasmi is sikerülni fog önnek, amit régóta meg szeretne csinálni, de eddig valahogy sose jött össze. Most már tudhatja, hogy nem önben volt a hiba, egyszerűen csak a körülmények hozták úgy, ahogy... De most bebizonyosodik: valóban meg tudja csinálni, sikerrel fog járni!

Halak (02.19.–03.20.)

Valaki, aki régóta kíváncsi, a jövő héten végre megnyílik önnek. Jól sejtette, hogy sokkal több érdekesség-tudnivaló létezik ezzel a személlyel kapcsolatban, mint amennyit eddig tudott: most végre kiderül vele kapcsolatban... ha nem is minden, de rengeteg érdekes, fontos és meghatározó információ.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich)