Napi horoszkóp, 2024. augusztus 23.: a Nyilas megtud egy titkot, a Halak energikus lesz

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 22., 20:05

Szerző:

Alább találja, hogy mit ír önnek a pénteki napi horoszkóp. Különleges nap ez a mai: ma kezdődik a Szűz hava!

Kos (03.21.–04.19.)

Van valaki az ön életében, akinek ön egyszerűen képtelen nemet mondani. Pedig ma jöhetne el az az alkalom, amikor egyszer végre tényleg megteszi – meg fogja tenni? Attól még, hogy ön általában egy olyan személyiség, aki ott segít, ahol tud, néha muszáj határokat meghúznia.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy elég kellemetlennek tűnő akadályba ütközik ma, és érthető módon az első reakciója a panaszkodás lesz. De gondolja át kicsit jobban a dolgot, mert elképzelhető, hogy tudja a megoldást! Álljon kicsit pozitívabban az élethez, mert hamarosan jobb napok jönnek!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy fontos ügyet kell megoldania valakivel, akivel gyakran nincs különösebb összhang. Nos, most jó hírünk van, mert ezúttal képesek lesznek összedolgozni és ez az egész szituáció még közelebb is hozhatja önöket egymáshoz. Jó, hogy végre felhagynak a csatározással!

Rák (06.22.–07.22.)

Egy olyan tett tanúja lesz, amit ön őszintén csodálatra méltónak tart. Ha alkalma nyílik rá, ne mulassza el elmondani az illetőnek, mennyire nagyra tartja, amit tett, és ezzel egyenlő fontosságú, hogy hagyja, hogy hasson önre ez a cselekedet, hadd inspirálja önt is hasonlókra!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Ma egyszer csak előkerül egy eltűnt vagy legalábbis eltűntnek gondolt személy vagy dolog. A reakciója egyértelműen az öröm lesz, de közben rengeteg kérdés kavarog a fejében, ezért jobb lesz, ha ezeket minél előbb tisztázza az érintettekkel különben önben fog maradni a tüske.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz számára a tisztítás-tisztulás napjával kezdődik ma a Szűz hava. Hulljanak csak azok a sallangok, mossa le a víz, ami nem odavaló, meg fogja látni, mennyire megéri! Egy régi dologból újat, minden korábbinál szebbet varázsolhat ma.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy olyan dolog vagy kellemetlenség vet árnyékot a mai napra, amire ön tökéletes immunis – így aztán az ön napjára igazából nem is vet árnyékot a dolog. A horoszkóp arra figyelmeztet azonban, hogy az ön környezetében vannak, akik viszont nem immunisak erre a dologra, és igencsak megsínylik ezt az epizódot. Legyen velük megértő, támogassa őket!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma nagyon egymásra találnak egy önhöz egyébként is közel álló emberrel, és megbeszélik a heti dolgokat, sőt még a hétvégére is szövögetnek terveket. Van azonban egy olyan téma kettejük között, amit mindketten elkerülnek, pedig hamarosan érdemes lenne megbeszélni. Legyen ön a kezdeményező most!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy olyan titkot tud meg ma, aminek a terhét önnek is cipelnie kell a most következő napokban. Az ügy ránehezedhet az ön lelki egészségére, szóval gondolja át, hogy biztosan megéri-e ebbe beleavatkozni. Talán a legtisztább az lenne, ha mindenki színt vallana mindenkinek és tiszta lappal indítanának.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy ismerőse nagyon rosszul fogalmaz meg egy üzenetet, amit ön félre is fog érteni, legalábbis egyáltalán nem fogja elnyerni a tetszését. A legjobb lesz, ha négyszemközt beszélik át a dolgot, és felesleges indulatok helyett inkább hagyja az illetőnek, hogy megmagyarázza, mi történt.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A mai nap az egyik utolsó igazán szép, sőt, mondhatni tökéletes nyári élményt hozza el. Legyen ott a pillanatban, tegye félre a telefonokat, gondokat, üzeneteket, mert most arra van a szüksége, hogy megteljen a szíve ennek az időszaknak a napfényével! Most töltekezzen el ezzel a típusú szépséggel!

Halak (02.19.–03.20.)

Ma jóval energikusabb és vidámabb lesz, mint korábban. Ez azt hozza magával, hogy a szociális élete is fellendül és a barátságai sokkal inkább előtérbe kerülnek. Sőt, talán még arra is sor kerülhet, hogy az egyik kapcsolatát teljesen átértékeli, a viszonya az illetővel új alapokra kerülhet.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Look Studio)