Napi horoszkóp, 2024. augusztus 15.: a Kosnak kellemes napja lesz, az Ikrekről süt a kiegyensúlyozottság

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütökön a napi horoszkóp szerint.

2024. augusztus 14., 20:04

Szerző:

Íme a csütörtöki napi horoszkóp, olvassa szeretettel, mit üzen önnek az asztrológia Szűz Mária mennybemenetelének ünnepnapjára!

Kos (03.21.–04.19.)

Összességében kellemes napja lesz ma a Kosnak, különösen a közösségben töltött percek között lesznek nagyon szép pillanatok. Persze apróságok még ebbe a napba is belerondítanak, de ezzel együtt is lesz oka hálát adni este ezért a szép napért!

Bika (04.20.–05.20.)

Van valaki az ön környezetében, akinek rosszul eshet, hogy ön mintha csak lelki szemetesládának vagy villámhárítónak tekintené az illetőt. Az illető nem teszi szóvá a dolgot, de figyeljen oda, hogy ne legyen egyirányú a kommunikáció, ne csak meséljen, ne csak kiadja magából, ami a lelkét nyomja, hanem hallgassa is meg a másikat!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Figyelemre méltó kiegyensúlyozottság jellemzi önt most, annak is tipikusan az a fajtája, ami kívülről jobban látszik, mint amennyire bentről érződik. Ha valaki ma tanácsot vagy segítséget kér öntől, ne lepődjön meg!

Rák (06.22.–07.22.)

Energikus és pozitív napja lesz a Ráknak a mai napon. Használja ki, hogy hirtelen ennyi energiát kap az univerzumtól, ez a nap különösen alkalmas nagyobb teljesítmények gyorsabb elvégzésére még akár ebben a kánikulában is!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az embernek önmagával a legnehezebb megbékélni, de ön most eljutott egy olyan pontra, ahonnan már könnyebb továbbindulni az önelfogadás és az önszeretet felé. A mai napon könnyebben lép túl a bűntudaton, szorongáson, túlzott önkritikán – nem kell semmit csinálnia, csak haladjon előre a napban és fókuszáljon éppen arra, amit csinál, ami történik, azokra az emberekre, akikkel van, a többi jön magától!

Szűz (08.23.–09.22.)

Csomó energiát fektetett abba, hogy helyrehozzon valamit, amit talán nem is ön rontott el. A mai napon felcsillan a remény, hogy a dolog tényleg helyrejön hamarosan, úgyhogy most már ne lankadjon, mert fáradozásait hamarosan siker koronázza!

Mérleg (09.23.–10.22.)

A 12-es szám különleges jelentőséget fog kapni Mérleg mai napjában. Nincs olyan, hogy szürke hétköznap, főleg nyáron nincs, és figyelje a tizenkettest, mert ez jelöli majd azt a dolgot, ami ezt a napot tényleg különlegessé teszi!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Leleplez-felfedez ma egy hazugságot, de egy olyan emberrel kapcsolatban, akiről a hazugságai is rengeteg igazságot árulnak el. Gondoljon csak bele, miért állított az illető valótlant!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma megtapasztalja, mit tesz egy emberrel, ha némi hatalom van a kezében. Azt mondják, a hatalom erkölcstelenné tesz – nem lehet, hogy ebben az esetben egyszerűen csak megmutatja, hogy igazából milyen ember az illető?

Bak (12.22.–01.19.)

A mai nap olyan lesz, mint egy menet a dodzsemen: lesznek ütközések és súrlódások, de pont ettől lesz élvezetes és különleges a nap! És hát persze a menet végén az derül ki, hogy az ember egész végig csak körbe-körbe járt, nem jutott előre, de a élvezetért akkor is megérte!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy váratlan esemény lepi meg ma önt, de a sors úgy hozza, hogy ilyen körülmények között is nyugodt marad. Jobb is, mert a mai napon különösen veszélyes a figyelmetlenség és a kapkodás, szóval csináljon csak mindent a saját tempójában, és ne hagyja, hogy kizökkentsék!

Halak (02.19.–03.20.)

Megcsapja önt egy vihar (elő)szele ezen a napon. Nincs azért (még) ok a pánikra, de a mai nap ezután fontos alkalmat kínál arra, hogy végiggondoljon pár dolgot és óvintézkedéseket tegyen arra az esetre, ha a dolgok mégse mennének fényesen a jövőben.

(Kiemelt kép: Shutterstock/stock-enjoy)