Horoszkóp – Ez vár az egyes csillagjegyekre augusztus második felében: önismeret, új utak, közösség

Mutatjuk, a horoszkóp szerint hogyan fog végződni ez a nyár az egyes csillagjegyek számára!

2024. augusztus 13., 12:43

Szerző:

Hamarosan elérkezünk augusztus közepéhez, ami azt jelenti, hogy már csak néhány hét van hátra az idei nyárból. Nézzük meg, mit mond a horoszkóp az egyes csillagjegyeknek a szezon végéig hátralevő, fél hónapnak megfelelő időszakra!

Kos (03.21.–04.19.)

A kritikus pillanatokban az érzelmek fogják vezérelni önt a most következő hetekben. Kapcsolataiban őszintébb, szenvedélyesebb lesz, és ha érzi magán, hogy eluralkodnak ön felett az érzelmei, ne hozzon döntést munka-, vagy pénzügyekben, mert az adott dolgot valószínűleg jobb hideg fejjel eldönteni!

Bika (04.20.–05.20.)

Fontos, hogy a most következő hetekben különösen figyeljen az álmaira: az alvás közbeni álmokra és a nap közben az elméjében-lelkében a semmiből felmerülő képekre egyaránt. Esetleg fel is jegyezheti őket, mert így tanulhat önmagától – önmagáról! Az álmok segíthetnek abban, hogy megismerje, mi az, amitől igazán tart, és mi az, amire igazán vágyik legbelül: ez pedig az egyik legfontosabb iránymutató az életben.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Bőkezűen osztja majd az univerzum az energiát ebben a hónapban az Ikreknek. Használja ki ezt a lehetőséget önmaga építésére, a nyár utolsó heteinek kiélvezésére, valamint arra, hogy segítse, felemelje azon szeretteit, akik erre rá vannak szorulva! Aztán ha a hónap vége felé egy kicsit befelé fordul, érdemes megfigyelnie, hogy hol van az a csatorna a lelkében, ahonnan ezek az energiák érkeznek önhöz.

Rák (06.22.–07.22.)

Ez a bő két hét hullámvasúton való utazáshoz lesz hasonlatos a Rák számára: megjár pár hullámvölgyet, de bővelkedni fog ez az időszak csúcsokban is. Ezeken a csúcspontokon egy-egy pillanatra megállva élvezheti a kilátást, visszatekintve az eddig megtett útra, valamint előrenézve megpillanthatja a jövőben ön előtt álló hegyeket-völgyeket egyaránt.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A békehozó, feszültségfeloldó szerepét osztja önre a sors a nyár hátralevő heteiben. Szüksége lesz empátiájára és racionális gondolkodásmódjára egyaránt, hogy harmadik félként segítsen rendezni olyan konfliktusokat, amik az ön életére is kihatással vannak. Sőt, nemcsak mások problémáit áll majd hatalmában feloldani ebben a hónapban, saját lelkében is olyan békét képes teremteni, ami elengedhetetlenül szükséges az őszre-télre való felkészüléshez.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz nagyot fog most előrelépni önmaga megismerésében. Bizonyos élmények hatására rá fog döbbenni olyan dolgokra, amiket eddig észre sem vett, pedig hatással voltak az ön életére. Ezek persze nagy részben külső dolgok, de mégis azáltal kapnak jelentőséget, hogy mit váltanak ki az ön lelkében. A felismerések időszaka lesz ez, tartsa nyitva a szemét és a szívét egyaránt!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Hamarosan új utakra viszi a kíváncsiság a Mérleget. Ez értendő valódi, fizikai utakra is: egy utazással olyan helyre jut majd el, ahol még nem járt korábban. De talán még fontosabb, hogy lelkének-személyiségének új területeit egyúttal szintén felfedezi: olyan tulajdonságára-képességére döbben rá, aminek eddig nem volt tudatában, vagy ami eddig talán nem is volt meg önben.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Olyasmi történik a Skorpióval hamarosan, aminek nyomán újragondolja a céljait az életben. Ez vonatkozhat a munkára, a párkapcsolatokra-családra vagy mind a kettőre. Ez rengeteg minden egyebet is megváltoztat, hiszen ha a cél változik, akkor az útvonalon is módosítani kell, viszont az új célok új energiákat szabadítanak fel önben.

Nyilas (11.22.–12.21.)

A változásokról fog szólni a Nyilas számára a nyár vége. Ahogy a szünidő korszaka véget ér, nagyot változik ön körül a világ, de szerencsére a pozitív változások lesznek többségben. A külső változások elkerülhetetlenül belső változást is magukkal hoznak majd: figyelje meg, hogyan alakul az ön lelke-személyisége, ahogy halad előre az idő!

Bak (12.22.–01.19.)

Ahogy halad előre a hónap, egyre nehezebben viseli a korábbról továbbcipelt problémákat. Lássa be, a helyzet önmagától nem fog javulni, de ha végre a tettek mezejére lép, sikerrel fog járni! Lesz min dolgozni, de meg is fogja látni erőfeszítései gyümölcseit.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

A korábbi időszakra jellemző káosz csillapodni, oszladozni kezd. Egyre több minden rendeződik az ön életében, ahogy a nyár a végéhez közeledik. A folyamatot nagyban segíti, hogy rádöbben, mi az, amit nincs értelme már továbbcipelni a múltból, és el tud engedni olyan dolgokat, amelyek csak hátráltatják.

Halak (02.19.–03.20.)

Ez a pár hét a közösségről és az együttlétről fog szólni a Halak számára. Ebben a hónapban ön akkor teljesít és érzi magát a legjobban, ha másokkal együtt végzi feladatait. Ez nem csak a munkára, hanem a magánéletre is vonatkozik: ezekben a hetekben újra közelebb érzi magát szeretteihez, és gyönyörű pillanatokat élnek meg együtt.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Inara Prusakova)